TERMÉKEK

Festett beltéri ajtó

Hagyományos festett ajtóink is MDF - fapótló szerkezetűek, ezzel kizárva a későbbi mozgások okozta repedések megjelenését. Bármely RAL vagy NCS kód alapján selyemfényű festékkel magasnyomású kamrákban felületkezelik az ajtót. Az ajtó szerkezete megyegyezik a lamináltéval.

 


Festett gravíros beltéri ajtó (bruttó) 190 000 Ft -tól

 

A sík felületű festett gravíros ajtólap kétfajta profillal készülhet. Az egyik az úgynevezett V gravír mely egy egymás melleti keskeny-mély és egy szélesebb-sekélyebb vájat kombinációja. Ezzel a típussal a klasszikus mintákat szoktuk követni, legtöbbször a kedvezőbb ár miatt a klasszikus vázkeretes mintákat utánozva.

 


Festett klasszikus beltéri  ajtó (bruttó) 150 000 Ft -tól
A hagyományos formavilágú, és a legplasztikusabban alakítható ajtók családja. A vázkeret körbefoghat egy nagy, vagy több kisebb mezőt, benne a betét lehet természetesen üveg, vagy annak helyén síkfelületű betét vagy domború, ún. plattolt betét. A leszorító léc készülhet a keretből síkjából kiállóra, illetve a keret síkjáig futó profilozott lécből. Az ajtótok borítására is kerülhet profilozott díszléc. A síkbetétre és az üvegre készülhet rátét díszléc, a vázkeretre és a domború betétre pedig rátételem.
 


SZÍNFELÁRAK:

FehérALAPSZÍN
Törtfehér+ 5% felár
Világos színek+ 10% felár
Sötét színek+ 25% felár
Élénk színek+ 80% felár

 

 

Válassza ingyenes helyszíni felmérésünket, vagy kérjen árajánlatot a linkre kattintva.