+3613651056 info@predex.hu

Az időjárás változékonysága miatt akár percről percre változhat, hogy hol érzed jól magad: házad teraszán vagy odabent. De mit szólnál hozzá, ha nem kellene lemondanod akkor sem a friss levegőről, ha kicsit erősebben süt a Nap, vagy ha csöpög az eső? A pergoláknak köszönhetően akkor is a szabadban tartózkodhatsz, ha a napfény és a felhők szeretnének az őrületbe kergetni!

Pergolák

Otthonodnak meg kell teremtenie számodra a kényelmet és a biztonságot. Ennek érdekében úgy kell kialakítanod a beltereket és a kültereket, hogy azok maximálisan biztosítsák ezt számodra. 

A külterek otthonossá varázsolásának egyik legjobb módja, ha elegáns és dizájnos pergola véd a napfénytől (és az esőtől). Ha a terasz fölé, vagy valahova a kertbe pergola kerül, az praktikussága miatt hosszú távon olyan örömmel fog eltölteni, ami miatt felhőtlen lesz minden otthon töltött perc! Arról nem is beszélve, hogy a vendégek is olyan jól fogják érezni magukat, hogy haza se lehet majd őket küldeni. 

Ha Renson vagy Markilux pergolák közül választasz, azzal egész biztos nem fogsz mellélőni! Segítünk, hogy megtaláld közülük azt, amelyik a legjobban fogsz passzolni a házadhoz!

Renson Camaruge pergola

Mérd fel, hogy mekkora területet szeretnél pergolával védeni az időjárás áldásos és viszontagságos elemeitől! Ha ez a terület nem nagyobb 7060×4000 mm-nél vagy 6250×4500 mm-nél, a magasság pedig nem lépi túl a 3,5 métert, akkor a Renson Camaruge máris kitűnő választás lehet. 

Ha szereted a letisztult stílust és a praktikusságot, akkor az eltolható zsalugáterekkel is felszerelt Renson Camaruge pergolával egész biztos, hogy elégedett leszel.

A pergola teteje állítható alumínium lamellákból áll, így mindig az adott időjárásnak megfelelően állíthatod be őket, könnyedén, egy távirányító segítségével. 

Renson Algarve pergola

Ha kicsit kisebb alapterületű teraszról van szó (maximum 6055×4500 mm-es), akkor a Renson termékcsalád egy másik tagját, a Renson Algarve pergolát ajánljuk a figyelmedbe! 

A Renson Algarve telepíthető önmagában és homlokzathoz rögzítve is (de akár több pergolát is össze lehet kapcsolni). Számos különböző színkombináció közül választhatsz, így egész biztos, hogy illeszkedni fog otthonod stílusához.

A lamellák 150°-ban forgathatók, így az árnyékolás és a szellőztetés mindig az aktuális igényeknek megfelelően valósulhat meg. Teljesen zárt állapotban tökéletesen véd az esőtől is: a víz pedig szabályozottan folyik le a beépített vízelvezető csatornákon.

Markilux Markant pergola

Szabálytalan alakú, 6000×6000 mm-nél nem nagyobb területek árnyékolására az egyik legjobb választás a Markilux Markant pergola. Ez a pergola egy masszív, négyzet alakú alumíniumoszlopokkal rögzített, feszítéses rendszerre épül, amely garantálja, hogy a szerkezet erős és tartós legyen extrém körülmények között is.

Maximális mérete egymezős egység esetén 3000×6000 mm, kétmezős egységként csatlakoztatva pedig 6000×6000 mm. (Ez igény szerint bővíthető nagy felületű árnyékolás esetén.) A normál magasság 260 cm, de speciális magassággal is megoldható a telepítés. Kérésre kombinálható akár függőleges rolóval is, hogy oldalról is védelmet nyújtson.

Markilux Pergola Stretch

És ha már a Markilux termékcsaládnál járunk, muszáj megemlítenünk a Markilux Stretch pergolát is! 7000×7000 mm-es területre kitűnő választás, de akár több szerkezet is összekapcsolható, ha nagyobb tér árnyékolásáról van szó.

Mindennek tetejébe a Markilux pergolákhoz olyan extra kiegészítők is kérhetők, mint például a hangulatos, elegáns és (nem utolsósorban energiatakarékos) LED világítás, vagy Nap- és szélérzékelő, ami az időjárás változásait érzékelve automatikusan reagál, és állítja a lamellákat. (És ugyan külön nem tértünk ki rá, de a Renson pergolákhoz is brutál jó extrákat kérhetsz!

Ha pergola, akkor Predex!

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a pergolák listája itt még messze nem ér véget! Nem ejtettünk szót a Renson Algarve Canvas pergoláról, a Renson Lapure pergoláról, de az Erhardt teraszfedésről sem. És az olyan kiegészítők is megérnek egy külön bejegyzést, mint amilyenek a hangszórók és a hősugárzók.

De ha ide kattintasz, nem is maradsz le semmiről! Végigböngészheted az általunk forgalmazott pergolákat, és a hozzájuk kérhető extrákat is! 


Ha pedig megtetszett valamelyik, ide kattintva akár helyszíni felmérést is kérhetsz, vagy rögtön ugorj az ajánlatkéréshez, ha már pontos elképzelésed van! Egyben biztos lehetsz: számíthatsz a segítségünkre!