+3613651056 info@predex.hu

Festett MDF lapos ajtók

Festett beltéri ajtó

Hagyományos festett ajtóink is MDF – fapótló szerkezetűek, ezzel kizárva a későbbi mozgások okozta repedések megjelenését. Bármely RAL vagy NCS kód alapján selyemfényű festékkel magasnyomású kamrákban felületkezelik az ajtót. Az ajtó szerkezete megyegyezik a lamináltéval.

Festett gravíros beltéri ajtó

A sík felületű festett gravíros ajtólap kétfajta profillal készülhet. Az egyik az úgynevezett V gravír mely egy egymás melleti keskeny-mély és egy szélesebb-sekélyebb vájat kombinációja. Ezzel a típussal a klasszikus mintákat szoktuk követni, legtöbbször a kedvezőbb ár miatt a klasszikus vázkeretes mintákat utánozva.

Festett klasszikus beltéri ajtó

A hagyományos formavilágú, és a legplasztikusabban alakítható ajtók családja. A vázkeret körbefoghat egy nagy, vagy több kisebb mezőt, benne a betét lehet természetesen üveg, vagy annak helyén síkfelületű betét vagy domború, ún. plattolt betét. A leszorító léc készülhet a keretből síkjából kiállóra, illetve a keret síkjáig futó profilozott lécből. Az ajtótok borítására is kerülhet profilozott díszléc. A síkbetétre és az üvegre készülhet rátét díszléc, a vázkeretre és a domború betétre pedig rátételem.

SZÍNFELÁRAK:
Fehér ALAPSZÍN
Törtfehér + 5% felár
Világos színek + 10% felár
Sötét színek + 25% felár
Élénk színek + 80% felár

Érdekli a termék? Kérjen árajánlatot!

Kollégáink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.