TERMÉKEK

Predex- korszerű nyílászárók és árnyékolástechnikai termékek, szolgáltatások

 

A Predex-nél minden kolléga azon dolgozik, hogy ügyfeleink kellő információt, minőségi termékeket és ügyfélbarát kiszolgálást kapjanak. Mindehhez felkészült, kiváló szakértelemmel bíró csapat áll vevőink rendelkezésére. Ez az ügyfélközpontú hozzá állás sikerünk kulcsa immár 15 éve - legyen szó az ügyfélszolgálatról, az értékesítésről vagy a beszerelési, karbantartási munkákról.

Predex:

Komplex termékkínálat - az ablaktól, napellenzőtől a redőnyön, szalagfüggönyön át a beltéri - és biztonsági ajtókig, zsaluziáig.

Komplex szolgáltatásaink - a tanácsadástól, az értékesítésen, a beépítésen át a gyártatásig, karbantartásig.

Szakmai tapasztalat, ügyfélközpontúság - 15 év alatt több mint 5.000 ügyfél.

Komplex termékkínálat

A Predex korszerű nyílászáró- és árnyékolástechnikai termékek komplex kínálatát nyújtja. Komplex, mert termékkörünk teljességében felöleli mindazon termékeket (ajtók, ablakok, árnyékolók), melyek védelmet nyújtanak egy épületnek és a benne élőknek a hideg, a meleg, a csapadék, a napfény, a zaj és természetesen az illetéktelen behatolókkal szemben.

Komplex szolgáltatáskínálat

Tevékenységeink egymásra épülnek, hogy ügyfeleink teljes körű szolgáltatásban részesüljenek már attól a perctől kezdve, amikor elgondolkodnak ajtójuk, ablakaik cseréjén és a megfelelő terméket keresik hozzá (tanácsadás, nyílászáró-értékesítés), egészen addig a percig, mikor a kiválasztott nyílászáró beépítésre kerül (nyílászáró-beépítés). A jó minőségű nyílászárók karbantartása a hosszú távú élettartam biztosítéka, ezért tevékenységünk része a nyílászárók karbantartása is.

Szakmai tapasztalat

Gyártópartnereink mindegyike a színvonalas termékgyártás elkötelezettjei:

  • Hevestherm, a hazai ablak- és ajtógyártás egyik meghatározó szereplője
  • Helopal, a párkányok szakértője
  • Markilux a napellenzőgyártás prémiummárkája világviszonylatban is
  • Ajtógyár, a cég, aki nevében hordozza profilját
  • Schlotterer, a zsaluzia gyártás nagyszereplője
  • SafeMAX, a Predex saját biztonsági ajtómárkája, mely ötvözi a nagyfokú biztonságot, a hatékony védelmet a hanghatások, a betörések ellen valamint a dekoratív megjelenést.

A Predex a gyártópartnereink kiemelt forgalmazója, beépítője és karbantartója. Kollégáink rendszeresen vesznek részt a gyártópartnereink által szervezett továbbképzéseken, hogy termékismeretük mindig naprakész legyen.

Ügyfélközpontúság

A Predex immár 15 éve kínál korszerű nyílászárókat és árnyékolástechnikai berendezéseket beépítéssel, karbantartással és tanácsadással. A 15 esztendő alatt, több mint 5.000 ügyfelünk elvárásainak feleltünk meg, és ez célunk a továbbiakban is.

A Predex saját, önálló bemutatótermekkel a nyílászárók és árnyékolástechnikai termékek széles választékát teszi elérhetővé, kipróbálhatóvá, megismerhetővé. Látogasson el bemutatótermeink valamelyikébe, hogy személyesen is megismerkedjen színvonalas termékeinkkel!

Bemutatótermeinkbe a vásárlás után is szívesen látjuk, visszavárjuk, mert számunkra hosszútávon elégedett ügyfél a jó ügyfél!

 

NE DÖNTSÖN NÉLKÜLÜNK!
KÉRJEN AJÁNLATOT TÉRÍTÉSMENTESEN TŐLÜNK!