+3613651056 info@predex.hu

Bejárati ajtók

Széles választék az alapszíntől a passzívházakhoz használatos ablakokig. Kiváló hang és hőszigetelés, erős betörés elleni védelem, tartósan jó minőség.

2023. szeptember 04. és 2023. október 31. között minden Hevestherm műanyag nyílászárókra 32% kedvezményt adunk a Hevestherm listaárból!

Alumínium bejárati ajtó

Alumínium bejárati ajtó

Az alumínium bejárati ajtók rendkívül sokoldalúak. Az ajtók elegáns és modern külsőt kölcsönöznek otthonának, miközben funkcionális tervezésük lehetővé teszi a kiváló hő- és hangszigetelést. Az ajtók széles választékát kínálják, így mindenki megtalálhatja az otthonához leginkább illő stílust és méretet. Az ajtók nem csak esztétikai vonzerővel rendelkeznek, hanem erős biztonsági funkciókkal is ellátva, hogy otthonukban teljes nyugalmat és védelmet biztosítsanak.

Röviden szólva, az Hevestherm alumínium bejárati ajtók ötvözik a tartósságot, a stílust és a funkcionalitást egy olyan ajtóban, amely kivételes minőséget és megjelenést kínál.

Műanyag bejárati ajtó

Műanyag bejárati ajtó

A Hevestherm műanyag bejárati ajtók a modern lakberendezés és a kifinomult stílus ötvözésének kiváló példái. Ezek az ajtók magas minőségű műanyagból készülnek, amelyek kiváló tartósságot és hőszigetelést biztosítanak. Emellett egyedülálló dizájnukkal és széles választékukkal lehetőséget adnak arra, hogy az ajtók tökéletesen illeszkedjenek a környezetükhöz és a ház stílusához. Hevestherm műanyag bejárati ajtókkal eleganciát és funkcionalitást hozhatunk otthonunkba, biztosítva a biztonságot és az energiatakarékosságot egyaránt.

Érdekli a termék? Kérjen árajánlatot!

Kollégáink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.