+3613651056 info@predex.hu

Redőnyök

Változtassa meg épületének külső homlokzatát tetszése szerint. Redőnyrendszereink típusválasztéka és a színek variálhatósága minden tekintetben tökéletesen alkalmas építőelemmé teszik árnyékolónkat.

Schlotterer Voro redőny

Schlotterer Voro redőny 

A VORO előtét redőnyök minden típusa intelligens árnyékolástechnikai megoldást biztosít. Előnyei: homlokzatba rejtve vagy egyszerűen utólagosan az ablakkeretre szerelve, optimális betörés elleni védelem.

Schlotterer Resa redőny

Schlotterer Resa redőny

A ráépíthető doboz láthatatlan marad, a nyílászáró és a redőny tökéletes egységet képez. Egy további szempont: a ráépített redőnyöket az adott nyílászárókkal együtt szállítják és építik egybe. Így nincs szükség további lépésekre.

Kompakt alumínium redőny

Kompakt alumínium redőny (feltöltés alatt)

Megalkottuk az új generációs redőnyrendszert, ahol a különböző kültéri árnyékolók legfontosabb előnyeit ötvöztük egy termékben! Eredményképpen olyan árnyékoló rendszert kínálunk most Önnek, mely kivételes megoldásokat kínál.

Heroal külső tokos alumínium redőny

Heroal külső tokos alumínium redőny (feltöltés alatt)

A külső tokos redőny tokja – mint a nevében is benne van – egy külső dobozban ún. redőnytokban van ami felszerelés után is látható.Ez a redőnytípus az új építkezésekhez- felújításokhoz egyaránt kiváló választás.

Perfekt ST 200 RG - áthidaló helyére építhető redőnytok

Perfekt ST 200 RG – áthidaló helyére építhető redőnytok

Csak olyan épületnél célszerű beépíteni, ahol a falazat elkészülése után történik monolit födém, vagy koszorú betonozása. A falazás során a redőnytoknak oldalanként 12-12 cm felfekvést kell kialakítani, majd egyenletes habarcságyba kell azt helyezni. A redőnytok fölött 20-22 cm vastag betonréteg hozható létre.

Exte Elite ráépített tokos redőnyrendszer

Exte Elite ráépített tokos redőnyrendszer

Az új redőnytokrendszer több éves fejlesztési munkának köszönhető. Végeredmény egy variálható szerelőfedél, amely lehet alsó vagy belső kialakítású. Redőnytok kialakításának köszönhetően az integrált szúnyoghálós rendszer bármikor beépíthető, nem befolyásolja a tok mélységi méretét. Ez garantálja az Exte partnereinek egyértelmű előnyét a piacon.

Vakolható tokos redőny

Vakolható tokos redőny (feltöltés alatt)

Új ház építésénél vagy felújításnál egyaránt tökéletes megoldás. A redőny a nyílászáró elé kerül felszerelésre, új építésnél az áthidaló elemekből alakítjuk ki a helyét (lépcsős kialakítás). Felújítás esetén a nyílászárót felső toktoldóval látjuk el.

Perfekt AE redőny

Perfekt AE redőny (feltöltés alatt)

Feltöltés alatt…

Érdekli a termék? Kérjen árajánlatot!

Kollégáink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.