+3613651056 info@predex.hu

Schlotterer Zsaluzia

Schlotterer 92Z zsaluzia

Schlotterer 92Z zsaluzia

Schlotterer RETROLux 80D zsaluzia

Schlotterer RETROLux 80D zsaluzia

Schlotterer 80R zsaluzia

Schlotterer 80R zsaluzia

A zsaluziák az árnyékolástechnikai rendszerek legsokoldalúbb tagjai. Irányítják a fényt, és megóvják a nemkívánatos pillantásoktól. Fény és árnyék szabályozva! A zsaluzia méltán válik egyre elterjedtebb árnyékolástechnikai eszközzé. Első pillantásra ugyan egy ablakkülsőre helyezett masszív, fém reluxát látunk benne, mely azonban nem csak árnyékol, hanem egyben védi is az ablakot és ezen funkcióján túl önálló stíluselemként modernebbé varázsolja az épületet, öltözteti a házat.

92Z sötétítőlamella

A 92Z sötétítőlamella formájának köszönhetően kiválóan sötétít és rendkívül szélbiztos.

RETROLux 80D sötétítőlamella

A RETROLux 80D szabadalmaztatott lamella egyedi geometriájának köszönhetően a napfényt a szoba legbelsejébe juttatja anélkül, hogy elvakítaná Önt.

80R peremezett lamella

Az 80R domború lamella klasszikus kialakítású és rendkívül stabil.

Bevakolható vezetősín

Bevakolható vezetősín
 A vezetősín szinte teljesen láthatatlanul integrálható a homlokzatba.

Ikervezetősín toló rovarhálókhoz
Az önhordó vezetősín segítségével, a toló rovarháló elegánsan és könnyedén eltolható a sín mögött.

Vezetősín sarokmegoldásokhoz
A teljesen üvegezett sarkoknál használható a Schlotterer vizuálisan lenyűgöző sarokmegoldása. Ez a karcsú és szélnek ellenálló vezetősín jól használható különböző üvegsarkos szerkezeteknél.

Vezetősín távtartóval
Ez a valamivel keskenyebb, nem vakolható vezetősínes megoldás alternatívát jelent a homlokzat kialakításánál.

Hangszigetelés, hanggátlás
Szeretné, ha lakása a nyugalom szigete lenne?

Jelentős az utcazaj, aminek monotonságát sokszor csak akkor vesszük észre, ha megszűnik egy kis időre. Csökkentse vagy szüntesse meg amennyire lehet! A zsaluzia ehhez hozzájárul. A hang nem a falon, hanem a nyílászárókon jut be a lakásba. Jó hangszigetelésű ajtóval, ablakkal kint reked a zaj, amit tovább képes fokozni a zsaluzia. A zsaluzia plusz egy hangszigetelő rétegként működve lapul rá az ablakra, így fokozza annak hangszigetelő-képességét. A lamellákat lecsukhatjuk, így az teljesen zárttá válik, amivel még hatásosabban zárja ki a nem kívánt hangokat.

Fényszabályozás
Kiemelve a fény hasznos tulajdonságait!

A lamellák egy lamellabeállításon belül eltérő dőlésszögben állnak a zsaluzia tetején, közepén és alján. A felső részben a lamellák laposabban állnak a könnyű kilátás érdekében, míg középen és főként lent a lamellák dőlésszöge meredekebb, hogy a fény ne vakítson és se a szőnyeget, se a padlót, se pedig a bútorokat ne érje közvetlenül, így azok sokáig szépek maradnak. A lamellák természetesen egyéni igények szerint állíthatóak.

Betörésvédelem
Fontos Önnek a biztonság?

A zsaluzia plusz egy védelmi szintet is jelent, mivel egy masszív alumíniumszerkezet. Értékeink védelemre szorulnak és védelmet csak nyílászáróink tudnak adni az illetéktelen behatolókkal szemben. A zsaluzia plusz egy védelmi szintet is jelent, mivel egy masszív alumíniumszerkezet. Értékeink védelemre szorulnak és védelmet csak nyílászáróink tudnak adni az illetéktelen behatolókkal szemben.

Okosotthon-megoldások

Legyen szó vezetékes vagy rádiós vezérlésről, a Schlotterer redőnyök könnyedén vezérelhetők okostelefonról vagy táblagépről is egy alkalmazás segítségével. Erre a KNX, az evonHOME, a Loxone, a mediola® vagy az io-homecontrol® okosotthon-megoldások alkalmasak.

Fali távvezérlés (rádiós)

A klasszikus fali kapcsoló alternatívája. Elemes kialakítású, nem szükséges hozzá hálózati tápellátás.

Kézi távvezérlés

A rádióvezérléses távirányítók egyszerű és megbízható működtetést biztosítanak. Falra szerelhető tartó gondoskodik a biztonságos tárolásról.

Érintőképernyős fali távvezérlés

A nagy érintőképernyő intuitív módon kezelhető, és kellő áttekintést nyújt. A rádióvezérléses fali egység a falra van rögzítve, és a kijelző a hálózati feszültséghez csatlakozik.

Raffstorok – A kívülre szerelhető zsaluzia előnyei:

A hatékony árnyékolás-technikai megoldások közös ismertető jele, hogy mindegyik kívül kerül felszerelésre. Csak ez, a külső árnyékolás-technika nevezhető intelligens védekezésnek, mivel a napsugarak és ezáltal a meleg el sem jut az ablaküvegig. A Schlotterer raffstorjai azonban sokkal többet jelentenek egy alaposan kigondolt árnyékolónál. A lamellák fokozatmentesen állíthatóak, így különböző árnyékolási lehetőségeket tesznek lehetővé. Gondoskodnak a belső terek megvilágításáról, de nem vakítanak el és oda vezetik a természetes fényt, ahol szükség van rá. Megakadályozzák, hogy idegen szemek pásztázzák otthonunkat, ezáltal csökkentik a betörés kockázatát.

Érdekli a termék? Kérjen árajánlatot!

Kollégáink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.