+3613651056 info@predex.hu

Schlotterer Zsaluzia

Schlotterer zsaluzia kiváló minőségű és innovatív megoldásokat nyújt, amelyek számos előnnyel járnak. Itt vannak néhány ok, amiért érdemes Schlotterer zsaluziát választani:

  1. Magas minőség: A Schlotterer zsaluziák magas minőségű anyagokból készülnek, ami tartósságot és hosszú élettartamot biztosít. Az alkatrészek és mechanizmusok precízen vannak megmunkálva, hogy kiváló működést és megbízhatóságot nyújtsanak.

  2. Energiahatékonyság: A Schlotterer zsaluziák kiváló hőszigetelést nyújtanak. A zsaluziák lamellái lehetővé teszik a fény és a hő szabályozását, amely lehetővé teszi a helyiségek optimális hőmérsékletének fenntartását. Ez energiafogyasztás-csökkentést eredményezhet és csökkentheti a fűtési és hűtési költségeket.

  3. Hangszigetelés: A Schlotterer zsaluziák segítenek csökkenteni a külső zaj behatolását a helyiségekbe. A lamellák és a zsaluzia struktúrája hatékonyan elnyelik és csökkentik a zajokat, ami nyugodt és csendes környezetet eredményez.

  4. Biztonság és adatvédelem: A Schlotterer zsaluziák növelhetik a biztonságot és a magánéletet. Zárható és ellenálló anyagokból készülnek, amelyek megakadályozzák a behatolást és a betekintést a lakóterekbe.

  5. Esztétikus megjelenés: A Schlotterer zsaluziák modern és stílusos megjelenést kölcsönöznek az épületnek. Különböző szín- és lamellaválasztékok állnak rendelkezésre, így könnyen illeszthetők a helyiség vagy az épület stílusához.

  6. Automatizálás és vezérlés: A Schlotterer zsaluziák könnyen automatizálhatók és vezérelhetők. Rendelkezésre állnak intelligens vezérlési rendszerek, amelyek lehetővé teszik a zsaluziák távoli irányítását okostelefonról vagy más eszközökről.

Schlotterer 92Z zsaluzia

Schlotterer 92Z zsaluzia

Schlotterer RETROLux 80D zsaluzia

Schlotterer RETROLux 80D zsaluzia

Schlotterer 80R zsaluzia

Schlotterer 80R zsaluzia

A zsaluziák az árnyékolástechnikai rendszerek legsokoldalúbb tagjai. Irányítják a fényt, és megóvják a nemkívánatos pillantásoktól. Fény és árnyék szabályozva! A zsaluzia méltán válik egyre elterjedtebb árnyékolástechnikai eszközzé. Első pillantásra ugyan egy ablakkülsőre helyezett masszív, fém reluxát látunk benne, mely azonban nem csak árnyékol, hanem egyben védi is az ablakot és ezen funkcióján túl önálló stíluselemként modernebbé varázsolja az épületet, öltözteti a házat.

92Z sötétítőlamella

A 92Z sötétítőlamella formájának köszönhetően kiválóan sötétít és rendkívül szélbiztos.

RETROLux 80D sötétítőlamella

A RETROLux 80D szabadalmaztatott lamella egyedi geometriájának köszönhetően a napfényt a szoba legbelsejébe juttatja anélkül, hogy elvakítaná Önt.

80R peremezett lamella

Az 80R domború lamella klasszikus kialakítású és rendkívül stabil.

Bevakolható vezetősín

Bevakolható vezetősín
 A vezetősín szinte teljesen láthatatlanul integrálható a homlokzatba.

Ikervezetősín toló rovarhálókhoz
Az önhordó vezetősín segítségével, a toló rovarháló elegánsan és könnyedén eltolható a sín mögött.

Vezetősín sarokmegoldásokhoz
A teljesen üvegezett sarkoknál használható a Schlotterer vizuálisan lenyűgöző sarokmegoldása. Ez a karcsú és szélnek ellenálló vezetősín jól használható különböző üvegsarkos szerkezeteknél.

Vezetősín távtartóval
Ez a valamivel keskenyebb, nem vakolható vezetősínes megoldás alternatívát jelent a homlokzat kialakításánál.

Okosotthon-megoldások

Legyen szó vezetékes vagy rádiós vezérlésről, a Schlotterer redőnyök könnyedén vezérelhetők okostelefonról vagy táblagépről is egy alkalmazás segítségével. Erre a KNX, az evonHOME, a Loxone, a mediola® vagy az io-homecontrol® okosotthon-megoldások alkalmasak.

Fali távvezérlés (rádiós)

A klasszikus fali kapcsoló alternatívája. Elemes kialakítású, nem szükséges hozzá hálózati tápellátás.

Kézi távvezérlés

A rádióvezérléses távirányítók egyszerű és megbízható működtetést biztosítanak. Falra szerelhető tartó gondoskodik a biztonságos tárolásról.

Érintőképernyős fali távvezérlés

A nagy érintőképernyő intuitív módon kezelhető, és kellő áttekintést nyújt. A rádióvezérléses fali egység a falra van rögzítve, és a kijelző a hálózati feszültséghez csatlakozik.

Raffstorok – A kívülre szerelhető zsaluzia előnyei:

A hatékony árnyékolás-technikai megoldások közös ismertető jele, hogy mindegyik kívül kerül felszerelésre. Csak ez, a külső árnyékolás-technika nevezhető intelligens védekezésnek, mivel a napsugarak és ezáltal a meleg el sem jut az ablaküvegig. A Schlotterer raffstorjai azonban sokkal többet jelentenek egy alaposan kigondolt árnyékolónál. A lamellák fokozatmentesen állíthatóak, így különböző árnyékolási lehetőségeket tesznek lehetővé. Gondoskodnak a belső terek megvilágításáról, de nem vakítanak el és oda vezetik a természetes fényt, ahol szükség van rá. Megakadályozzák, hogy idegen szemek pásztázzák otthonunkat, ezáltal csökkentik a betörés kockázatát.

Érdekli a termék? Kérjen árajánlatot!

Kollégáink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.