+3613651056 info@predex.hu

Fedezd fel velünk, hogyan változtathatod meg teraszodat úgy, hogy egész évben élvezni tudd minden előnyét. Pergoláink és a modern árnyékolási megoldások segítségével a téli hideg és a nyári tűző nap sem jelent ezentúl akadályt. 

Télen is terasz? Igen!

Otthonod vagy nyaralód terasza nem csupán egy külső tér. Tekints rá egy olyan helyként, ahol a természet közelébe kerülhetsz, miközben élvezed a kényelmet és a védelmet, amit a magas minőségű árnyékolási megoldások csak tovább fokoznak. 

A pergolák és üveg tolópanelek kombinációján gondolkoztál már? Lehetővé teszi, hogy a téli hónapokban is használni tudd teraszodat, hiszen a hideg és a szél nem hatol át a paneleken. 

Az üveg tolópanelek nem csak védelmet nyújtanak, hanem a modern design részeként, tágas és világos térérzetet kölcsönöznek, miközben nem zavarják a kilátást sem. A Predex-nél minden pergola projektünk személyre szabott, figyelembe véve az egyéni igényeket és a helyszín adottságait. Lépj velünk egy új dimenzióba, és fedezd fel, hogyan élvezheted a teraszodat az év minden napján!

A pergola evolúciója

A pergola, amit sokan még nagyszüleink idejében lugasként ismertek, ma már sokkal többet jelent, mint egy egyszerű árnyékoló szerkezet a kertben. Valójában, a pergola a kültéri életmód újradefiniálásának szimbóluma lett, ahol az árnyékolás funkciója kiemelt jelentőséget kap. A modern pergolák azonban már jóval többre képesek.

A modern pergolák designja és funkcionalitása egyaránt lenyűgöző. Függőleges tartóoszlopok, elegáns keresztgerendák és a legkülönbözőbb fedőelemek kombinációjával nem csak az árnyékolást biztosítjuk, hanem egy stílusos, dizájnos kiegészítőt is adunk otthonodhoz. 

A pergola előnyeit nem lehet eléggé hangsúlyozni. Lehetővé teszi, hogy a szabadban töltsd idődet, élvezve a friss levegőt és a természet közelségét, miközben megóv a Nap erős sugaraitól, télen pedig akár a hideg szellő fuvallatától. A Predexnél a Renson és a Markilux kiváló termékeivel garantáljuk, hogy a minőség mellett döntesz, amikor pergolát választasz. 

Az időjárás szeszélyessége miatt különösen fontos, hogy a külterek olyan multifunkcionális területek legyenek, amelyek minden körülmények között kényelmet és védelmet biztosítanak. A pergola ebben az esetben nem csupán árnyékol, hanem egy új életteret is teremt a szabadban, ahol a család minden tagja megtalálhatja a maga számára ideális pihenőhelyet. 

Búcsút mondhatsz a téli bezártságnak

A téli hónapokban a teraszok gyakran kihasználatlanok maradnak, de mi lenne, ha ez mégsem így lenne? Képzeld el, hogy egy hideg téli napon is kiülhetsz a teraszodra, élvezve a friss levegőt és a kerted látványát, mindezt meleg és kényelmes környezetben. Az üveg tolópanelekkel és a modern fűtési megoldásokkal, mint az infrás hősugárzók segítségével, ez simán lehetséges. A Predex által kínált üveg tolópanelekkel felszerelt Renson pergolák forradalmasítják a teraszok téli használatát. Az üveg tolópanelek lehetővé teszik, hogy a teraszodat télen is maximálisan kihasználd, miközben a fűtőtestek biztosítják a szükséges meleget.

A pergolák téliesítése nem csak a hideg elleni védelemről szól. Az üveg tolópanelek és az infrás hősugárzók kombinációja egy olyan meghitt tér létrehozását teszi lehetővé, ahol a téli estéken is élvezheted a kültéri élményt. Kombinálva az üveg tolóajtókat a Fixscreen árnyékolóval és külső függönnyel, egy stílusos és egységes összképet hozhatsz létre, amely extra védelmet nyújt az eső, a szél és a hideg ellen. Na meg a rovarok ellen is! Mindeközben pedig megmarad a kertre nyíló kilátás.

A teljes zárhatóság miatt a pergolák üveg tolópanelekkel való felszerelése a biztonságot is növeli. Zárral és 10 mm vastag edzett biztonsági üveggel ellátva, ami extra nyugalmat és védelmet nyújt a kültéri bútorok számára is. 

A Predex-nél hiszünk abban, hogy a teraszodnak az év minden napján a te személyes nyugalmadat kell szolgálni, ahol a természet közelségében élvezheted az életet. 

Ahogy végigvezettünk téged a pergolák lenyűgöző világában, reméljük, sikerült új perspektívát nyújtanunk arról, hogyan lehet a kültéri tereket minden évszakban maximálisan kihasználni. Látogass el weboldalunkra, ahol megismerkedhetsz a Renson és a Markilux termékeivel, amelyek garantálják, hogy megtaláld az otthonodhoz és életstílusodhoz tökéletesen illő megoldást. Ne habozz kapcsolatba lépni velünk, és kérj egyedi ajánlatot, hogy a teraszod ne csak egy átlagos kültéri tér legyen, hanem egy olyan hely, ahol az év minden napján élvezheted a természet közelségét.