+3613651056 info@predex.hu

Építkezés? Felújítás? Átalakítás? Akármelyikről is van szó, fontold meg jól, hogy milyen erkélyajtót választasz! Persze, ha nálunk vásárolsz, akkor nem dönthetsz rosszul, de azért fusd át ezt a bejegyzést, hogy képbe kerülj!

Erkélyajtók

Sokan a nyílászárók királyainak tartják az erkélyajtókat – több okból is.

Egyrészt lenyűgöző méreteik már önmagában elegánssá teszik őket. Nincs az az ember, aki ekkora üvegfelület láttán ne asszociálna rögtön a luxusra, de legalábbis valami nagyon hasonlóra.

Másrészt a több, különböző nyitásmód tervezői-mérnöki szempontból is elismerésre méltó. Egy jó minőségű és mutatós erkélyajtó nem csak dizájnos, de kifejezetten praktikus is.

Harmadrészt ne feledkezzünk meg arról sem, hogy az erkélyajtó az egyik olyan eleme egy otthonnak, amely harmonikus összekötője lehet a kültérnek és a beltérnek. Az épített környezet és a természet közötti híd. Mindez úgy, hogy egyúttal a biztonság, a hőszigetelés és a hangszigetelés jelentette kényelmet is garantálja.

Nehezen vitatható, hogy egy jól kiválasztott erkélyajtó minden évszakban élménnyé tudja varázsolni az otthon töltött időt. A meleg hónapokban karnyújtásnyira közel hozza a külvilágot. A hideg hónapokban pedig megteremti arra a lehetőséget, hogy az otthon melegéből csodálhatod a hófödte vagy a színes levelekkel borított tájat.

Optima 76 és New Balance 85 erkélyajtók

Ki gondolta volna, hogy ennyire hangulat jellemzést lehet írni az erkélyajtókról, nem igaz? De pont ezek az apró, mindennapi örömök számítanak oly’ sokat – ezek azok a dolgok, amelyek otthonossá varázsolnak bármilyen lakást. 

És pontosan ezért nem mindegy, hogy milyen erkélyajtó kerül a házadba!

Optima 76 erkélyajtó

Ahol az esztétikus dizájn és a megnyugtató biztonság találkozik: ott találod az Optima 76 erkélyajtót!

Az Optima 76 erkélyajtót modern formavilág jellemzi, valamint – magától értetődő módon – a legkorszerűbb műszaki tartalom, amit mi sem bizonyít jobban, mint a tökéletes hang- és hőszigetelés.

 • Tulajdonképpen elrontani sem tudod, mivel hibásműködtetés-gátlóval van felszerelve.
 • Nem kérdés az sem, hogy résszellőző funkciója is van (ez az, amit a népnyelv „bukó nyitásnak” szokott hívni).
 • Kettős gumitömítés gondoskodik róla, hogy hibátlan legyen a záródása.
 • Nyíló és toló nyitási mód között váltogathatsz.
 • Kérheted csak belső, vagy kétoldali kilinccsel is.
 • És széles színválaszték áll rendelkezésedre: minden RAL színben rendelheted.

Optima 76 karát erkélyajtó

A letisztult stílus kedvelői számára nem kérdés, hogy érdemes megfontolni az Optima 76 erkélyajtó Karát változata melletti döntés lehetőségét is!

Az Optima 76 karát erkélyajtót modern vonalak és szemet gyönyörködtető dizájn jellemzi elsősorban. Nem kérdés, hogy adott a kiváló hő- és hangszigetelés is.

 • Porszórással készült alumíniumborítása extrém időjárási körülmények között is állja a sarat.
 • Szögletes szárnykialakítása méltóságossá teszi.
 • És ezek melletti jellemzi mindaz, ami az Optima 76 erkélyajtókat is.

New Balance 85 erkélyajtó

Nem kell választanod a dizájn, a minőség és a praktikum között: mind a három megvan egyszerre a New Balance 85 erkélyajtókban.

Mindemellett pedig nagy hangsúly kerül a biztonságra is kialakításuk során. Ennek köszönhetően nem csak modern környezetben, hanem biztonságban is érezheted magad, ha New Balance 85 erkélyajtó kerül az otthonodba.

 • Egy- és kétszárnyú kivitelben is kérheted.
 • A hibásműködtetés-gátló ennél az erkélyajtónál is alaptartozék.
 • A résszellőző funkció is hozzátartozik az „alapcsomaghoz”.
 • A kettős gumitömítés sem kérdés, a tökéletes záródás garantált.
 • Nyíló- és toló nyitásmód is könnyíti a mindennapokat.
 • Csak belső vagy kétoldali kilincs mellett is dönthetsz. 
 • Környezetbarát gyártástechnológiával készül.
 • És széles szín-, illetve panelválaszték, valamint a színezéshez CoolColor® fóliák is rendelkezésre állnak.

New Balance 85 karát erkélyajtó

A New Balance 85 erkélyajtó Karát verziója képes még egy lapáttal rátenni a New Balance 85-re. Amellett, hogy jellemzi mindaz, ami a New Balance 85 erkélyajtókat, még:

 • Alumíniumborítással is rendelhető – fokozva a már-már fokozhatatlant!

Ha erkélyajtó választás előtt állsz, akkor nem kérdés, hogy a fenti ajtók közül kell valamelyiket választanod! Nézd végig az erkélyajtókat, majd látogass el bemutatótermünkbe, ahol ügyfélszolgálatunk és szakértő csapatunk segít a döntésben! 

Ha pedig tetszett a bejegyzés, kövess minket a Facebookon és az Instagramon is, hogy ne maradj le az újdonságokról és a legfontosabb hírekről sem! (Tudtad, például, hogy 2023. június 15-től, 2023. augusztus 31-ig minden Hevestherm műanyag nyílászáróra 28% kedvezményt adunk a Hevestherm listaárból?)