+3613651056 info@predex.hu

Ki ne vágyna a szabadba a nyári melegben, amikor olyan hívogató a napsütés? És ki ne tudná, hogy sokszor semmi másra nem vágyunk a kánikulában, csak egy kis árnyékra? Nos, itt az ideje, hogy a te házad is árnyékos terasszal egészüljön ki, ahová még akkor is kiülhetsz, ha hét ágra süt a Nap! Nézzük, milyen napellenzőkre van ahhoz szükség, hogy mindez még stílusos és elegáns is legyen!

Napellenzők nyárra: Az árnyékos teraszok titka

Árnyékos terasz nyárra

Tüzesen süt le a nyári nap sugára, tikkasztó a hőség a napon. A szél is alig mozdul, és szinte lehetetlen hunyorgás nélkül fedetlen területen tartózkodni. A Nap sugarai erősen tűznek, és valahogy minden olyan nyomott és lassú és bágyasztó…

…lenne, ha nem lenne a kezedben egy jéghideg, frissítő limonádé, és nem a kellemes árnyékos teraszodon ülnél. De mivel tudtad, hogy ezt a nyarat sem fogjuk megúszni kánikula és szikrázó napsütés nélkül, előrelátóan gondolkoztál, és gondoskodtál róla, hogy árnyékba tudj húzódni a házad közelében, a teraszon. Igaz?

Vagy még nem tetted meg ezt a lépést? Akkor sürgősen itt az ideje intézkedni! Még nem késő, még beszerezheted azokat a stílusos és vagány napellenzőket, amelyeknek köszönhetően az előző bekezdés nem csak álom lesz, hanem maga a megtestesült valóság! Azaz itt az ideje, hogy megrendeld azokat a napellenzőket nyárra, amelyek alá és mögé te is árnyékba húzódhatsz a teraszodon!

Markilux napellenzők

Ha valamiről, akkor a Markilux termékcsalád tagjairól megéri írni pár sort, ha napellenzőkről beszélgetünk. Be is mutatunk neked párat közülük, hogy könnyebb legyen a választás!

Markilux 6000 napellenző

Kezdjük a sort Markilux 6000 napellenzővel, amelynek tervezése innovatív, funkcionalitása pedig kiemelkedő! A tokozott könyökkaros Markilux 6000 napellenző ovális formájú tokkal és bionikus karokkal rendelkezik, melyek maximális stabilitást és tartósságot nyújtanak. 

A kompakt tok méretei (25,5 cm szélesség, 16,5 cm magasság) lehetővé teszik, hogy akár kis helyen is elhelyezhető legyen. A nagy kinyúlásnak (400 cm) köszöhetően pedig nem akadály, hogy az árnyékot a kívánt helyre terelje. Elegancia és funkcionalitás találkozik a Markilux 6000 napellenzőben, amely tökéletes kiegészítője lehet kerti élményednek!

Markilux MX-3 napellenző

De annak is adhatsz egy esélyt, hogy a Markilux MX-3 napellenző hódítja meg a szívedet! Formás ívek, tiszta vonalak és lenyűgöző színspektrum jellemzik ezt a különleges napellenzőt. A színek széles választéka lehetővé teszi, hogy egyedivé varázsold teraszod, ráadásul a napellenző zárt állapotában is szemrevaló megjelenést biztosít. 

A karok felső részének hosszabbítása különösen erős stabilitást ad, a zárt állapotú tok pedig tökéletes védelmet nyújt a szerkezetnek és a szövetnek az időjárás viszontagságaival szemben. Hagyd, hogy a Markilux MX-3 napellenző varázslatossá tegye otthonod! 

Markilux MX-4 napellenző

Muszáj pár szó szólnunk a Markilux MX-4 napellenzőről is! Ez az avantgárd dizájnnal készült napellenző kitűnő nagy területek árnyékolására. Esztétikus és funkcionális terméktervezés jellemzi. A Markilux MX-4 napellenző többféle világítási lehetőséget kínál, opcionálisan színes LED technológiával. 

A Markilux MX-4 napellenző elnyerte a 2023-as Red Dot Design Award és az IF Award 2023 díját, elismerve a kiváló dizájnt és innovációt. Élvezd te is az új Markilux MX-4 napellenző lenyűgöző megjelenését és lenyűgöző világítási lehetőségeit!

Markilux MX-2 napellenző

És végül, de nem utolsósorban, hadd ajánljuk figyelmedbe az exkluzív Markilux MX-2 napellenzőt is, amely magával ragadó dizájnnal és egyedülálló minőséggel bűvöl el. Lendületes formája könnyedséget és esztétikát kölcsönöz otthonodnak. A külső bevonat a tartósság érdekében porszórással készült, a Lounge stílusvilág pedig egy öntisztító réteggel egészül ki. 

A számtalan szín és kiegészítő pedig lehetőséget nyújt arra, hogy teljesen egyedivé váljon a napellenződ. 

Ez persze még nem minden, ide kattintva szétnézhetsz a többi napellenző között is! Találd meg köztük azt, amelyik a legjobban passzol otthonod stílusához!