+3613651056 info@predex.hu

Gondoltál már arra, hogy egy apró technikai részlet mennyivel megkönnyítheti az építkezést és mennyivel emelheti otthonod kényelmét? Ha még nem, akkor most készülj fel egy igazi innovációs csemegére! Bemutatjuk a PERFEKT ST redőnytokot!

Hol használj PERFEKT ST redőnytokot?

Ha most építkezel vagy újítasz fel, és a falazatod már áll, de még csak ezután következik a monolit födém vagy a koszorú betonozása, akkor figyelj, mert most egy igazi gyöngyszemet mutatunk be neked! A PERFEKT ST redőnytokot pont ilyen esetekre találták ki! A falazásnál a redőnytoknak oldalanként 12-12 cm felfekvést kell biztosítani. Ezt követően egy egyenletes habarcságyba helyezzük, ami garantálja a stabil rögzítést. 

De mi történik a redőnytok fölött? Nos, egy impozáns, 20-22 cm vastag betonréteg kerül kialakításra. Ráadásul a redőnytok nem is tölt be teherviselő szerepet. Inkább úgy kell elképzelni, mint egy bennmaradó zsaluzatot, amit a födém betonozásakor alátámasztunk.

Hogyan rögzítik ezt a redőnytokot? A felfekvéseknél a habarcságy adja meg az alapot, míg a tok tetejébe kialakított nútokba a befolyó beton garantálja a tökéletes rögzítést. A redőnytokok több vastagsági méretben kaphatók, pontosan a falazatok igényeihez igazodva. Legyen szó 24, 30, 36 vagy akár 38 cm-es kialakításról, nálunk megtalálod! Sőt, egyedi méretekben is rendelheted őket. Magasságukat tekintve pedig 25 vagy 29 cm magas változatok közül választhatsz. 

A legjobb hír a bekezdés végére maradt: ezek a tokok kiváló minőségű, hő- és hangszigetelő anyagból készülnek. Így nem csak esztétikus, de hőhídmentes csomópontot is kialakíthatsz az épületedben, ami teljes mértékben megfelel az EnEV szigorú előírásainak.

Fontos: Pillérvázas szerkezetű épületekhez (ahol betonból készül el az épület szerkezete, majd a későbbiekben történik a szintek közti falazás) NEM AJÁNLOTT EZ A TÍPUS!

A PERFEKT ST redőnytok szerkezeti felépítése

Gondoltál már arra, hogy milyen technikai csoda áll a redőnytokok mögött? A PERFEKT ST 200 RG redőnyrendszer nem csak a nevében tökéletes! Ez a rendszer egy áthidaló helyére épített csoda, ami minden pénztárcának kedvez. Költségkímélő, könnyedén szerelhető és magas műszaki tartalommal bír. De miért is olyan univerzális? Egyszerű: bármilyen nyílászáró beépítéséhez tökéletesen illeszkedik!

A toktest kialakítása igazán különleges. A Styropor anyagból készült test és a Polypropylén tokvégek garantálják a tartósságot és a stabilitást. Az alacsony ár mellett kiváló hőszigetelést biztosít, így télen-nyáron kellemes hőmérsékletet tarthatsz otthonodban, függetlenül attól, hogy milyen falvastagságú vagy falszerkezetű házban élsz.

És most nézzük a technikai részt: a kétrészes alumínium lefutósínt. Ez a kis szerkezeti elem lehetővé teszi, hogy az egész rendszert könnyedén, gyorsan és precízen lehessen felszerelni. Ráadásul az alumínium lefutó nem csak funkcionális, de esztétikai szempontból is kiváló. Bármely RAL színben rendelhető, sőt, akár RENOLIT fóliás kivitelben is! Így nem kell kompromisszumokat kötnöd az épület külső színének megválasztásakor.

A PERFEKT ST biztonságos is! A tokok belső kialakítása olyan, hogy a teljesen leengedett redőnypalástot kívülről nem lehet felhúzni. Így nem csak a hideg ellen, de a nemkívánatos betolakodók ellen is védelmet nyújt.

A PERFEKT ST redőnytok előnyei

Mennyi előnnyel járhat egy redőnytok az otthonod számára? Kezdjük a legfontosabbal: a beépítésével búcsút inthetsz az áthidaló elemeknek. Miért is jó ez? Egyszerű: pénztárcabarát megoldást kínál, hiszen a költségek jelentősen csökkennek. 

De nem a költséghatékonyság az egyetlen előny! A PERFEKT ST redőnytok kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, így a hideg téli napokon és a forró nyári hőségben is kellemes hőmérsékletet biztosít otthonodban. És mindezt maximális energiamegtakarítással! Ráadásul nem kell toktoldókat alkalmaznod a nyílászárók oldalain, ami még egyszerűbbé teszi a beépítést.

A PERFEKT ST 200 RG tokrendszer 80 mm-es külső szerelőnyílással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a redőnytok belső oldalai teljesen elvakolhatóak. Így a tok a szobában teljesen észrevétlenné válik, és az esztétikai élmény is maximális. És van még egy extra bónusz: a nyílászáró a külső falsíkhoz közel kerül beépítésre, aminek köszönhetően a belső párkány mélységi mérete nő, így a szoba térérzete is sokkal nagyobb lesz.

Tökéletes rögzítés és elegáns design

Ha a PERFEKT ST 200 RG rendszert választod, akkor nem csak egy egyszerű redőnytokot kapsz, hanem egy igazi technológiai csodát! Statikailag tökéletesen lehet rögzíteni a nyílászárókat a beépített redőnytokhoz. Ez azt jelenti, hogy a nyílászárók beépítése során nincs hibalehetőség, mivel a tok alsó profilja pontosan megadja a rögzítés helyét. Így nem csak stabil, de esztétikailag is tökéletes lesz a végeredmény.

De mi van, ha lefutó nélkül rendeled a rendszert vagy nem kerül szerkezet a redőnytokba? A tok szerelőfedelét így is fel lehet szerelni, így a design nem szenved csorbát. És ha toló-bukó szerkezetű nyílászáróra vágysz, a PERFEKT ST 200 RG rendszerrel ez sem akadály! Gurtnis működtetés esetén pedig a gurtni a tok homlokprofilján keresztül kerül bevezetésre, így a nyílászárót sem kell megfúrni.

De nem csak a praktikum a lényeg! A szigetelt tokvégek az aktuális EnEV előírásoknak is megfelelnek, így az energiamegtakarítás is garantált. És a legjobb hír: bármilyen nyílászáró típushoz alkalmazható, legyen az műanyag, fa vagy alumínium. Sőt, több típusú szúnyogháló is integrálható utólag, így a nyári estéken sem kell a szúnyogokkal harcolnod. És ha még mindig nem győztelek meg: a PERFEKT ST 200 RG rendszer még a sokadik emeleten is egyszerűen szerelhető!

Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy otthonod a legmodernebb technológiával legyen felszerelve. Kattints ide és kérj ajánlatot most a PERFEKT ST redőnytokhoz, és tedd otthonodat még kényelmesebbé és energiatakarékosabbá!