+3613651056 info@predex.hu

Úgy gondoltuk, eljött az ideje, hogy kicsit jobban bemutatkozzunk. Immár több, mint 25 éve állunk ügyfeleink szolgálatára, és több, mint másfél éve vezetjük a blogunkat – de eddig mégsem került sor arra, hogy kicsit magunkról beszéljünk. Persze, valójában most is inkább az ügyfeleinkről, azaz rólad lesz szó – hogy mit nyújtunk számodra, hogy hogyan állunk a rendelkezésedre. De mit csináljunk, ha egyszer nem tudunk kibújni a bőrünkből? Még akkor is vevőink elégedettségén jár az eszünk, amikor magunkról beszélünk.

A minőség szolgálatában

Az ideális nyílászáró és árnyékoló kiválasztása nem könnyű feladat. Mi, a Predex-nél mindig arra törekszünk, hogy ügyfeleink megfelelő mennyiségű információt, ügyfélbarát, segítőkész kiszolgálását, valamint minőségi termékeket kapjanak. Csapatunk minden tagja olyan felkészült, tapasztalt, széles szakmai ismeretekkel rendelkező szakember, aki mindig szívesen áll vevőink rendelkezésére.

Immáron több, mint egy negyed évszázada ezzel az ügyfélközpontú gondolkodással fogunk bele minden új projektbe. Hisszük és tudjuk, hogy ahol a szaktudás, a minőség és a kedvesség kéz a kézben járnak, ott garantált az ügyfelek elégedettsége. Ez több, mint 5000 alkalommal bebizonyosodott már az elmúlt évek során.

Széles termékkínálat

Annak érdekében, hogy minél több érdeklődőből elégedett ügyfelet varázsoljunk, termékkínálatunkat folyamatosan bővítjük. Nyílászárók és árnyékolástechnikai termékek széles sora áll vásárlóink rendelkezésére.

Ablakok

A minőségből sosem adunk le. Csak kiválóan hang- és hőszigetelő, erős betörés elleni védelmet biztosító ablakokat forgalmazunk. Legyen szó akár műanyag, akár alumínium ablakokról, nálunk megtalálod a legjobbakat!

Beltéri ajtók

Mára a beltéri ajtók igazi belsőépítészeti, designelemmé váltak. Nem csak az a fontos, hogy betöltség a funkciójukat, hanem hogy illeszkedjenek a lakás stílusához. Nálunk festett MDF lapos ajtókat, laminált ajtókat és üveg-, valamint tolóajtók közül is választhatsz – garantáltan megtalálod azt, amelyik illik az otthonodba!

Pergolák

Ki ne vágyna ki a szabadba a meleg nyári napokon? És ki ne vágyna egy kis árnyékra, amikor égetni kezdenek a Nap sugarai? A pergolák pontosan ezt a hűs árnyékot adják meg neked – a szabadban! Ha pergolát szeretnél, de fontos a minőség és az elegancia is, nálunk jó helyen jársz!

Redőnyök

A redőnyök amellett, hogy kitűnő védelmet nyújtanak kívülről az ablakok számára, és képesek teljesen kívül tartani az esetlegesen zavaró fényeket, át is festik kívülről a ház képét. Nálunk hatalmas típusválaszték és számtalan szín áll a rendelkezésedre, így biztosan meg fogod találni a neked tetsző redőnyt! 

Bejárati ajtók

A bejárati ajtó a leggyakrabban használt nyílászáró. Ezen keresztül érkezel haza, itt érkeznek meg a vendégek is. Fontos, hogy megbízhatóan működjön – és hogy emellett jól is mutasson. Nálunk alumínium és műanyag bejárati ajtót is választhatsz, biztosan megtalálod köztük azt a stílust, amelyik passzol hozzád és a házadhoz!

Télikert árnyékolók

Fényvédelem és hővédelem – vajon tudja mindkettőt biztosítani egy egyszerű árnyékoló? A mi télikert árnyékolóink esetében ez nem kérdés. Arról nem is beszélve, hogy igazán stílussá is varázsolják a külteret!

Zsaluziák

Akik a zsaluziára esküsznek, azt szokták elsősorban kiemelni, hogy a lamellák többféleképpen állíthatók, aminek köszönhetően a legkülönfélébb módokon nyílik lehetőség az árnyékolásra. Bátran vedd fel velünk a kapcsolatot, ha Te is zsaluziát szeretnél!

Helopal párkányok

Ahol az építéstechnikai, a design és a komfort találkozik, ott a lakberendezésnek is új távlatok nyílnak. Ha mindezek számodra is fontosak, akkor a Helopal párkányokra sem mondhatsz nemet!

Napellenzők

Napellenzőinkben újszerű és hagyományos elemek egyesülnek. Strapabíró, minőségi szövetek, egyedi méret, számos különböző típus. Nincs az az igény, amit ne tudnának kielégíteni.

Külső ablak árnyékolók

A külső ablak árnyékolóval megoldható, hogy csak annyi fény jusson a belső terekbe, amennyi a kellemes hangulathoz szükséges. Segítünk megtalálni a tökéletes külső ablak árnyékolót, ha erre az árnyékolástechnikai megoldásra esik a választásod!

Belső ablak árnyékolók

Egyedi utánozhatatlan atmoszféra, dekoráció és praktikum találkozása. A belső ablak árnyékolók a modern lakberendezés méltán híres ékkövei. Nálunk ezeket is megtalálod!

Komplex szolgáltatás

Segítségünkre és támogatásunkra mindvégig számíthatsz. Komplex szolgáltatást nyújtunk, hogy minél több terhet levegyünk a válladról. Nem csak a megfelelő nyílászáró és árnyékolástechnikai megoldás kiválasztása során számíthatsz ránk, hanem a beépítés és a karbantartás során is!

Ajánlatkérés után díjmentes helyszíni felméréssel indítjuk útjára a projektet. (Ezzel kapcsolatban ide kattintva tudod felvenni velünk a kapcsolatot!) Az általunk forgalmazott termékeket egyedi méretben készítjük el, hogy tökéletesen illeszkedjenek otthonodba, és ezzel később már ne legyen probléma! 

A beépítés pedig körülbelül 4-8 hét alatt megvalósul, nem kell hosszú, végtelen hónapokat várni arra, hogy élvezhesd az általad választott termékek minden előnyét. A nyílászárókra 7 év garanciát vállalunk, további termékeinkre pedig 2 évet. A tőlünk megrendelt és általunk beszerelt termékek karbantartását és szerelését gond nélkül vállaljuk ez idő alatt!

Látogass el bemutatótermünkbe!

Ha szeretnéd testközelből megnézni minél több termékünket, vagy személyesen kérni szakértő kollégáink segítségét, látogass el bemutatótermünkbe!  A Fiumei út 14. szám alatt várunk hétfőtől, péntekig 9 és 17 óra között! Gyere, és győződj meg saját szemeddel termékeink magas minőségéről!

Ide kattintva láthatsz párat referenciáink közül is: többek között nyílászárókat, napellenzőket, ajtókat és egyedi megoldásokat is!

Ha korszerű nyílászárókat és árnyékolástechnikai termékeket szeretnél, és komplex, segítőkész szolgáltatót keresel, akkor válaszd a Predex-et!

Ide kattintva kérhetsz tőlünk ajánlatot! Ne habozz: amit keresel, csak egy kattintásra van!