+3613651056 info@predex.hu

A redőnyök kifejezetten fel tudják dobni a külső homlokzatot. Így nem csak kitűnő árnyékolók, de alapvetően meghatározzák a ház karakterét is. Ha szeretnéd megfontolni, hogy redőnnyel árnyékold otthonod beltereit, mindenképp olvass tovább!

Árnyékolás redőnnyel

Lakóházad karakterét és stílusát alapjaiban meghatározza a külső homlokzat. Érdemes külön figyelmet szentelni a kialakításának, hogy otthonod valóban olyan pompában tündököljön, amilyen illik hozzád – amilyet megérdemelsz.

Sokat hozzáad házad külső hangulatához az, hogy milyen redőnyrendszer mellett döntesz! Ha árnyékolóként redőnyt használsz, hatalmas típusválaszték és a színek végtelen variálhatósága teszi lehetővé, hogy minden szempontból tökéletes építőeleme legyen a háznak az árnyékoló.

Vess egy pillantást redőnyeinkre: könnyen lehet, hogy itt találod meg azt az árnyékolót, amelyet már régóta keresel!

Schlotterer Voro redőny

Abban az esetben, ha helytakarékos méretű előtétdobozzal rendelkező redőnyt keresel, akkor a Schlotterer Voro redőny megtekintésére mindenképp szánj néhány percet!

A Schlotterer Voro redőny előtétdoboza bevakolható a homlokzatba, de akár később is ráépíthető a már meglévő nyílászáró szerkezetre. Ennek a lehetőségnek, valamint praktikus méretének köszönhetően felújítás, utólag beépítés során aligha akad nála jobb választás:

 • tömítési munkálatok nélkül beépíthető utólagosan a bélésfalba 
 • minden ablakrendszerhez illeszkedik
 • bármilyen nyílászáró szerkezettel kombinálható
 • beszerelés után azonnal használható
 • optimális hő- és zajszigetelést nyújt a nyílássázó és a redőny közötti nagyobb légrésnek köszönhetően
 • a redőnyöket teljesen be lehet vakolni, így nem lesznek zavaró, a látványt rontó csavarok
 • kérheted integrált üregszigeteléssel és termikusan leválasztott vezetősínekkel a hőhidak és a penészképződés elkerülése érdekében
 • kérhetsz betörést akadályozó, akadályfelismeréssel és feltolásgátlóval ellátott elektromos motort is hozzá
 • három kivitelben is elérhető: 
  • szögletes és négyszögletes formában (VORO)
  • lekerekített formában (VORO BRAVO)
  • észrevétlenül megbúvó, vakolat alá beépített formában (VORO PUTZ)

VORO redőny: a klasszikus szépség

A klasszikus szépséget maradéktalanul prezentáló szögletes előtétdoboz alumíniumlemezből készül. Mivel bármilyen RAL-színben elérhető, ki tudod választani az otthonod dizájnjához leginkább passzoló árnyalatot.

Legyen szó akár most épülő, akár újépítésű, akár már elkészült ingatlanról, a klasszikus VORO redőny nem lehet rossz választás!

VORO BRAVO redőny: a lekerekített csoda

A lekerekített előtétdobozzal bíró Voro Bravo redőny vitathatatlanul modern külsőt kölcsönöz bármely homlokzatnak. Az ő esetében is elérhető a RAL-színek teljes palettája. Az integrált üregszigetelés és a termikusan leválasztott vezetősínek pedig a penésszel és a hőhidakkal is hatékonyan felveszik a harcot.

A modern dizájn többé nem álom: a VORO BRAVO redőnyöknek hála otthonod is képviselheti a modernitás és a korszerűség stílusjegyeit!

VORO PUTZ redőny: az észrevétlen remekmű

Észrevétlenül, a vakolat alatt megbúvó előtétdoboz: ezt tudja nyújtani a VORO PUTZ redőny. Ha valami, akkor ez a praktika gyönyörködtetni fogja mindazokat, akik alaposabban szemügyre veszik az árnyékolóidat.

Kár is lenne tovább ragozni: a VORO PUTZ még akkor is jó választás, ha egyébként nem foglalkoztatnak a részletek, mert csak a gyönyörű összhatás érdekel.

Schlotterer Resa ráépített redőny

A nyílászáró és a redőny tökéletes egységének kulcsa: a Schlotterer Resa ráépített redőny. Aligha lehetnek frappánsabban megfogalmazni mindazt, amit ez a redőny jelent, miszerint: ha dicsekedni akarsz a redőnyöddel, a Schlotterer Resa ráépített redőny tökéletesen alkalmas lesz erre!

Hogy csak a teljesség igénye nélkül összeszedjük impozáns jellemzőit:

 • a ráépíthető doboz láthatatlan marad
 • a ráépített redőnyök az adott nyílászárókkal együtt érkeznek és épülnek be, tehát semmilyen további lépés nem szükséges a használatra kész állapothoz
 • akár 50%-os költségmegtakarítást jelent a falazati redőnyszekrényes kivitelhez képest
 • az ipari előregyártásnak hála a kivitelezés tökéletesen precíz, tökéletes illeszkedéssel
 • kívül-belül bevakolható
 • a redőnyök és az ablakok közötti teljes hézagmentesség miatt passzívházakhoz is kitűnően alkalmas
 • kérhetsz betörést akadályozó, akadályfelismeréssel és feltolásgátlóval ellátott elektromos motort is hozzá
 • két változata is elérhető:
  • RESA ráépített redőny
  • MIRO K MINI ráépített redőny

RESA ráépített redőny

A RESA ráépített redőny neopor szigetelésből készült dobozát a nyílászáróval együtt egy redőny-ablak egységként építik be. Ennek köszönhetően azonnal használatra kész, ráadásul optimális hang- és hőszigetelést is biztosít.

Látható takarólemezzel és könnyedén bevakolható formában is kérheted, hogy semmi ne álljon elképzeléseid útjába!

MIRO K MINI ráépített redőny

A MIRO K redőny PVC-ből készült doboza kis helyigényének köszönhetően kifejezetten jól használható régi házak felújításánál, de akár építkezéseknél is.

Feldobnád a homlokzatot? A MIRO K MINI ráépített redőnnyel ezt igen stílusosan megteheted!

Schlotterer szúnyogháló

Végül, de nem utolsósorban, érdemes pár szót ejteni a Schlotterer által kínált kiegészítők közül a rovarháló rendszerekről is! A Schlotterer szúnyogháló ideális kiegészítő az árnyékolástechnikához.

A Schlotterer rovarháló ugyanis kifejezetten ellenálló, és – annak ellenére, hogy gyakorlatilag láthatatlan – kimagasló védelmet nyújt a rovarok, sőt a pollenek ellen is! 

Ha hatásos és vegyszermentes védelmet keresel a bosszantó szúnyogok, legyek, darazsak és más társaik ellen, akkor ez a háló Neked lett megalkotva!

A Schlotterer szúnyoghálók szakításbiztos műanyag-burkolatú üvegszálból vagy (erős igénybevétel esetén) acélszövetből készülnek. A modellpaletta továbbá tartalmaz alumíniumból készült rovarvédő rolókat, fix kereteket és tolható rovarhálókat is. A rolók és keretek számos RAL-színben elérhetőek, így az sem lehet akadály, hogy a színviláguk esetleg nem passzol a homlokzat többi eleméhez.

Arról nem is beszélve, hogy pollenallergiával küzdők számára is aranyat ér a Schlotterer rovarháló! Az ultrafinom, speciális rétegbevonattal felszerelt 4PLUS háló ugyanis megakadályozza, hogy a szálló pollenek bejussanak a belterekbe, így nem csak a rovarokat, de a tüsszögést, szemviszketést kiváltó, irritáló porokat is kizárja a lakásból. De a jó dolgokról így sem kell lemondani: a fény- és légáteresztés így is garantált!

Kattints ide, és tekintsd át teljes redőnykínálatunkat! A Schlotterer redőnyök mellett Perfekt ST és EXTE Elite XT redőnyöket is találsz. Vagy látogass el bemutatótermünkbe, ahol szakmai segítséget nyújtunk a számodra tökéletes termék megtalálásához!

Ha pedig tetszett a bejegyzés, kövess minket a Facebook-on és az Instagram-on is, hogy ne maradj le az újdonságokról és az akciókról sem! (Tudtad, például, hogy 2023. június 15-től, 2023. augusztus 31-ig minden Hevestherm műanyag nyílászáróra 28% kedvezményt adunk a Hevestherm listaárból?)