+3613651056 info@predex.hu

Laminált beltéri ajtó

Az utóbbi években felgyorsult technikai fejlődés nyomán a beltéri ajtó utólag is beépíthetővé vált. Eljött végre az idő, hogy belsőépítészeti elemként színében, anyagában és stílusában harmonizáljuk környezetével! A beltéri ajtóink laminált lemezből készülnek, amit 5 mm vastagságú HDF hordozóra magas hőmérsékleten impregnált melamin akril laminátum préselésével állítanak elő. kapott felület hő, karc és vegyszer álló hasonlatosan a széles körben elterjedt CPL és HPL lapokhoz. Ajtólapjaink két oldala és tokja is ebből az anyagból készül. Az ajtó élei, a tokborítás és az üvegezőlécek tökéletesen megegyező rajzolatú fóliát kapnak. Az ajtólap bélése papírrács, tömör, könnyített forgácslap és könnyű MDF lehet, a vasalat fogadására rétegelt szerkezetű MDF élléc szolgál.

Soli

Az ajtólap mintája lehet függőleges (V) vagy vízszintes (H) szálirányú. Az ajtótok és a lap színe lehet azonos vagy eltérő. Az ajtótok gérbe vágott szerkezetű. Igény esetén, klasszikus, stumpfra illesztett kialakítású tok is kérhető, illetve ajtólap nélküli nyíláskeretet is készítünk.

Festett gravíros beltéri ajtó

Az intarzia derékszögű négyszögekből áll. Ugyanannak a laminált lemeznek a feldarabolásával, majd a darabok síkban történő összeillesztésével készül. Az ajtólap méretének változásával az egyenlő részre osztott elemek méretei dinamikusan nőnek-csökkenek, a vékony intarziás elemek (csíkok) fix méretűek. Az ajtólap két oldala lehet egyforma, vagy eltérő mintázatú.

Unit 01-21 (Laminált többszínű intarziás ajtó)

Az intarzia derékszögű négyszögekből áll. Ugyanannak a laminált lemeznek a feldarabolásával, majd a darabok síkban történő összeillesztésével készül. Az ajtólap méretének változásával az egyenlő részre osztott elemek méretei dinamikusan nőnek-csökkenek, a vékony intarziás elemek (csíkok) fix méretűek. Az ajtólap két oldala lehet egyforma, vagy eltérő mintázatú.

Fusion 01-18 (laminált fémintarziás ajtó)

Ebben a típusban a valódi fémbevonatú intarzia a laminátummal egy síkban helyezkedik el, és az ajtó valódi szerkezeti eleme, nem utólagos díszítés.

Fusion P01-07 (laminált mintaintarziás ajtó)

Friss, innovatív technológiával készülő ajtótípus, mely új távlatokat nyit a design területén. A termék teljesen egyedi kivitelű, igazi műalkotásként járulhat hozzá a helyiség arculatához. Speciális, sarkos vágási technikánkkal lehetővé válik az 5 mm vastag laminált lemezünkből bármilyen grafikai programmal megrajzolt intarzia képzése, legyen az felirat, ábra vagy kompozíció. A képzelet szárnyalásának a költségek sem szabnak határt, mivel a kifinomult technológia elérhető áron áll rendelkezésre.

Fusion P01-24 (laminált vázkeretes ajtó)

A két-háromféle laminátum kombinációjából egyedi, mozgalmas felületeket alkothatunk, amit a valódi fémbevonatú intarzia csíkokkal – jelentős többletköltség nélkül – még kifinomultabbá tehetünk.

Fusion G01-35 (laminált kisüveges ajtó)

A síkfelületű, teli ajtólapon utólag kivágásokat készítünk, ezek alakja lehet négyzet, kör, ellipszis, rombusz vagy paralelogramma. A kivágások mérete egészen addig növelhető, míg a megmaradó lap merevsége biztosított. A kivágásba kerülhet üveg, vagy két összeforgatott laminátumból készült 10 mm vastag betét. Szegése üvegbeszorító léccel történik, az egyenesek az ajtó színével megegyező fóliával készülnek, az íves vonalúak egyszínű festett felületűek. Az üvegkialakítással készülő ajtók a lakás valódi díszévé válhatnak. Több-kevesebb fényt engednek át, egyszerre összekötik és elválasztják a tereket. Különösen fontos a helyiségek funkcióját szem előtt tartva kiválasztani az üvegfelületek méretét és mintázatát.

Fusion L01-07 (laminált edzett üveges ajtó)

A 8 mm – es edzett üveg frízzel való kombinálása lehetővé teszi az üvegfelületnek egészen a lap széléig történő kifuttatását alul-feliül. Az üveg lehet egy nagy felületű, de készülhet több keskenyebb üveg felhasználásával is. A frízek száliránya lehet vízszintes illetve függőleges. Az ajtólap készülhet teli edzett üveglapból is, ilyenkor speciális rozsdamentes vasalatot kap. A tok laminált felületű. Az üveg lehet víztiszta, parsol, festett vagy homogén savmart, továbbá bármilyen mintázatúra egy vagy két rétegben homokfújt.

Fusion S01-14 (laminált síküveges ajtó)

Egyik legutóbbi fejlesztésű, exkluzív termékünk, Ennél a típusnál az üveg léc nélkül kerül az ajtólap felületébe, így az teljesen sík marad. Az üveg – igény esetén – laminátummal is helyettesíthető. Extra design lehetőségeket reljtő, modern termék, korlátlanul variálható üvegmező elhelyezésekkel. Készülhet savmart, float vagy parsol üveggel.

Kialakítások:
nyíló: egyszárnyú, kétszárnyú
toló: falban futó, fal előtt futó

A beltéri ajtók egyedi méretben és a falnyílásnak megfelelően kerülnek gyártásba.

Ajánlatkérés

Érdekli a termék? Kérjen árajánlatot!

Kollégáink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.