+3613651056 info@predex.hu
Markilux 8850 télikert árnyékoló

Markilux 8850 télikert árnyékoló

Télikert árnyékoló bizonyított működési rendszerrel nagy üvegfelületek fölé. Akár 120 cm is lehet a túllógás a sínen, aszimmetrikus szerkezetek esetén a különbség nem lehet 40 cm-nél nagyobb. A megerősített szerkezetnek köszönhetően akár 36 m²-es felület is árnyékolható egy mezős szerkezettel. A tok és a sínek formája, valamint a konzolok széles választéka együtt garantálják a tökéletesen elegáns megjelenést. Zárt állapotban a tok teljesen megvédi a szövetet az időjárás viszontagságaitól. A szerkezet tartóssága érdekében porszórásos technológiával készül a külső bevonat A tok extrudált alumíniumból készül, az egész szerkezet rozsdamentes. A feszítéses rendszer garantálja, hogy a szerkezet erősebb, tartósabb még extrém körülmények között is.

Az év bármely időszakában szívesen töltenénk több időt a szabadban, ha mindezt nem befolyásolná az időjárás.

Hosszú tél után szeretné élvezni a tavaszi napsütést teraszán?

Tavaszi esőben szeretne kint ülni és élvezni a természet ébredésének csodálatos illatait?

Zavarja a szél, az eső, de szabadba vágyik?

Árnyékot keres az égető napsugarak elől?

Miért szeretik sokan a MARKILUX árnyékolóit?

Irányítsd a fényt

A fény beállítása: pontosan az igényeinek megfelelően.

UV védelem

Túl intenzív a napfénytől, hogy élvezhesse. Az éghajlat szabályozása és az energiatakarékosság. Az árnyék beállítása szükség szerint – markliux segítségével.

Négyzetes

Több hely a nyárra. A nyári rezidencia újradefiniálása. A ház kibővítése – napos szobák hozzáadása és árnyék kialakítása, lehetőleg kívül. A szigetek feltalálása a kikapcsolódásra és a kikapcsolódásra: tökéletes a markilux-szal.

Markilux 8850 télikert árnyékoló

2018: Német Design Award – győztes

A német formatervezési díjat 2012 óta bocsátja ki a német formatervezési tanács, Frankfurt am Main. Ez a világ egyik legismertebb tervezőversenye. A német Bundestag kezdeményezésére 1953-ban alapított díj célja a német formatervezés tiszteletben tartása, és ezáltal hozzáadott márkaértékének bemutatása a vállalatok számára.

2017: reddot Design Award – győztes

Az 1955-ben nyert RedDot díj a terméktervezésről meghatározza minden év legjobb termékeit. 48 kategóriában a gyártók és tervezők a világ minden tájáról benyújthatják terveiket a versenyre. Az „A jó tervezés és az innováció keresése érdekében” mottójának valóban a Red Dot zsűri értékeli az összes benyújtást és a Red Dot-t csak azoknak a termékeknek ítéli oda, amelyek jó dizájnminőségük miatt vonzóak.

Kiegészítő extrák a Markilux 8850 télikert árnyékolóhoz

Még nagyobb kényelem: Somfy CONNEXOON

A CONNEXOON ® terasz segítségével okostelefonjának vagy táblagépének köszönhetően könnyedén vezérelheti a napellenzőt és más eszközeit, berendezéseit a teraszon és annak környékén is. Csatlakoztassa teraszát a Connexoon Terrace segítségével a hangulatok egy kattintással történő létrehozásához, elmentéséhez és lejátszásához, illetve a berendezés irányításához. Készítsen teraszos forgatókönyveket a pillanatfelvétel funkcióval, és rögzítse a kedvenc beállításait. Csak néhány kattintással aktiválhatja a napérzékelő funkciót a kezelőfelületen keresztül.

Ajánlatkérés

Érdekli a termék? Kérjen árajánlatot!

Kollégáink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

Hasonló termékek

Markilux 779 tracfix / 879 tracfix

27 m²-ig terjedő területeket árnyékolásához

Markilux 8800/8800 tracfix

180 m²-ig terjedő területeket árnyékolásához

Markilux 770 tracfix / 870 tracfix

16 m²-ig terjedő területeket árnyékolásához