+3613651056 info@predex.hu
Renson Algarve Canvas – terasz árnyékoló

Renson Algarve Canvas – terasz árnyékoló

A Renson Algarve árnyékoló alapkivitel, amely pliszé szúnyoghálóval bővíthető. A teljes szerkezet alumíniumból készül, és rejtett vízelvezetéssel van ellátva. Az árnyékolás, tetőzáras a fölső részen, vízszintesen elhelyezkedő, speciális kialakítású lamellák mozgatásával valósul meg. Kezelésük távirányítóval vezérelt, motoros működtetéssel történik.

Az év bármely időszakában szívesen töltenénk több időt a szabadban, ha mindezt nem befolyásolná az időjárás.

Hosszú tél után szeretné élvezni a tavaszi napsütést teraszán?

Tavaszi esőben szeretne kint ülni és élvezni a természet ébredésének csodálatos illatait?

Zavarja a szél, az eső, de szabadba vágyik?

Árnyékot keres az égető napsugarak elől?

Luxus és kényelem kertjében, teraszán

Figyelje meg, hogyan változik élete, ha több minőségi időt tölthet el a szabadban. A kortalan design és a variációk széles tárházának köszönhetően, Ön személyreszabottan variálhatja árnyékolóját. Tervezésénél a legfontosabb szempont egy olyan árnyékoló kialakítása volt, ahol akár egész évben teljes értékűen kihasználhatjuk teraszunkat anélkül, hogy lemondanánk a komfortról.

Egyedi vízelvezető rendszer

Nincs többé beázás! Zárt állásban, a lamellák teljesen vízzáróak. Az esővíz az oszlopokon keresztül jut a csatornába. A vízelvezetés akkor is működik, amikor a lamellákat eső után nyitott állásba helyezzük, így megvédhetjük a teraszon lévő bútorainkat. A rendszerek mindenféle építészeti stílushoz alkalmazkodnak, legyen az klasszikus vagy modern, köszönhetően az elegáns és könnyed tervezésnek, valamint a széles termék választéknak.

Vendéglátóhelyek stílusos megoldása

Tegye teraszát komfortossá az esős vagy tűző napsütéses időjárásban is. Az egyedi vízelvezetésű tető lamella rendszer kellemes atmoszférát teremt, és kényelmes megoldást nyújt vendégeinek kora tavasztól késő őszig, forgalma nem lesz kitéve az időjárás viszontagságainak. Stílusos terasza hosszútávon megőrzi szépségét nem szükséges komoly pénzeket költeni évente felújításra. 

Technikai adatok

Szélesség minimum: 1800 mm – maximum: 6045 mm
Kinyúlás minimum: 1800 mm – maximum: 4000 mm
Teljes magasság maximum: 3000 mm ( + 130 mm)
Szabad magasság maximum: 2800 mm
Dőlésszög: 0 fok

Miért szeretik sokan a RENSON árnyékolóit?

Egyedi színek

A szerkezetét bármilyen RAL színre festve megrendelheti, így tökéletesen igazíthatja környezetéhez. Nézze meg élőben a választható színeket bemutató termünkben.

Időtálló

Alumínium szerkezetének köszönhetően időtálló, nem kell festegetni, nem szívja ki a nap. Bármilyen RAL színre festve rendelhető.

Rejtett vízelvezetés

A lamellákról lefolyó víz elvezetéséről a szerkezetbe integrált csatornarendszer gondoskodik.

Bármilyen stílushoz

Bármilyen épülethez tökéletesen illeszkedik, legyen az modern vagy klasszikus stílusú.

Renson Algarve – terasz árnyékoló

Kiegészítő extrák az Algarve terasz árnyékolóhoz

Egyedi vízelvezető rendszer

Nincs többé beázás! Zárt állásban, a lamellák teljesen vízzáróak. Az esővíz az oszlopokon keresztül jut a csatornába. A vízelvezetés akkor is működik, amikor a lamellákat eső után nyitott állásba helyezzük, így megvédhetjük a teraszon lévő bútorainkat. Az Algarve® rendszerek mindenféle építészeti stílushoz alkalmazkodnak, legyen az klasszikus vagy modern, köszönhetően az elegáns és könnyed tervezésnek, valamint a nagy színválasztéknak.

Egyedi vízelvezető rendszer
Terasz árnyékoló világítás

Világítás

Amikor kezd besötétedni, egyszerűen kapcsolja fel a beépített világítást. A megfelelő világítás kiválasztása lehetővé teszi a kedvével harmonizáló hangulat megteremtését. Opcionálisan választhatja a lamellákba beépített LED világítást.

Meleg fehér fény: tökéletes meghitt baráti összejövetelekhez.

Tiszta fehér fény: olvasáshoz.

RGB: megfelelő hangulat megteremtése érdekében.

Alkalomhoz illően beállíthatja világításának fényerejét is. A RENSON LED világítás kiemelkedően gazdaságos, időtálló, minőségi, és egyenletes fényerősségű világítást biztosít, melynek fényereje szabályozható.

Fűtés és hangtechnika

HEAT & SOUND BEAM modul beépített fűtéssel és hangszórókkal. Komfort hűvösebb időben is. A beépített, választható fűtés mindezt lehetővé teszi. Az egyenletes hőelosztás biztosítja a belső hőmérséklet stabilitását akár enyhe hőmérséklet csökkenés esetén is. A modul beépített süllyesztett hangszóróinak köszönhetően kedvenc dallamát hallgatva relaxálhat kertjében vagy teraszán.

Fűtés és hangtechnika
Ajánlatkérés

Érdekli a termék? Kérjen árajánlatot!

Kollégáink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.