+3613651056 info@predex.hu
Renson Algarve pergola

Renson Algarve pergola

A Renson Algarve egy kivételesen sokoldalú pergola. Telepíthető önmagában vagy homlokzathoz rögzítve, sőt, akár több pergolát is összekapcsolva. Otthona kortárs, klasszikus vagy modern stílusú? A Renson Algarve számos színkombinációóban elérhető, az egyedülálló Classic Line pedig dekoratív klasszíkus díszítéssel rendelkezik, amely által a pergola tökéletesen illeszkedni fog otthona és kertje stílusához.

A Renson Algarve pergola 150°-ban forgatható, amely által az árnyékolás és a szellőzés az Ön igényeinek megfelelően állítható a nap bármely szakában. A lamellák bezárt állapotban teljesen vízhatlanok, a víz szabályozottan folyik le a beépített vízelvezető csatornákon keresztül.

Számos kiegészítő áll rendelkezésére, melyekkel pergoláját hangulatos élettérré varázsolhatja. Választhat gyönyörű kültéri függönyöket vagy szélálló Fixscreen árnyékolókat, átlátszó Crystal ablakkal, hogy mindig tökéletes kilátása legyen a kertjére. Építsen be hang- vagy fűtésrendszert, és a Renson Algarve a legkedvesebb pihenőhelyévé válik!

Technikai adatok

Maximum méret: 6055 x 4500 mm
Oszlop méret 110 x 110 mm
Maximum magassága: 3500 mm
Oszlopok közti maximum távolság: 6200 mm

Kiegészítők

Bővíthető:

Szerkezetbe integrált Fixscreen
Üveg toló panel
Loggia toló panel
Linus fal
Kültéri függöny

Konfort kiegészítők:

Lamellába integrált LED világítás
Tartóoszlopba integrált LED világítás
Gerendaprofilba telepített hősugárzó
Herendaprofilra telepítettt hangrendszer
Protecto
Üveglamella

Automatizáció:

IO / RTS motor – Az alapár tartalmazza, távirányítóval működtethető

Szél / eső érzékelő

Stílus kiegészítő:

Fa hatás
Klasszikus megjelenés

Kiegészítő extrák a Renson Algarve pergolához

Hangszórók és hősugárzók a pergolában

Hangszórók és hősugárzók a pergolában

Szerelje fel a pergoláját üveg tolópanellel, és lépjen egy új dimenzióba a teraszával. A pergola üveg tolóajtójának köszönhetően késő estig élvezheti a teraszát. A fűtőelemek által termelt hőt is bent tartja. Az üveg tolófal védelmet nyújt a szél vagy a rovarok ellen, és nem vesz el kilátását a kertből. Mivel a pergolát teljesen el lehet zárni egy üveg tolófallal, ez alkalmas lehet a betörések megelőzésére. Zárral és 10 mm vastag edzett biztonsági üveggel van ellátva, amely nyugalmat ad Önnek és biztonságot a kinti bútorainak.

Kombinálhatjuk az üveg tolóajtót a Fixscreen árnyékolóval és hangulatos külső függönnyel, hogy stílusos és egységes összképet teremtsen. Ez az üveg tolófalú pergola extra védelmet nyújt az eső, a szél és a hideg ellen is!

Üveg tolóajtókat adhat a következő pergolákhoz: Camargue, Camargue Skye, Algarve és Algarve Canvas.

Praktikus távirányítás pergolához

Praktikus távirányítás pergolához

A Somfy RTS távirányító jól ismert a vezeték nélküli kommunikáció világában. Számos motoros pergolához, kocsibeállóhoz használható, például a Camargue, az Algarve, vagy a Lapure termékekhez. A Somfy TaHoma alkalmazás, lehetőséget nyújt, hogy pergoláját okostelefon vagy számítógép segítségével vezéreljen. A Renson applikáció ideális alkalmazás a pergola vezérlésére okostelefon, vagy tablet segítségével. A felhasználóbarát vezérlőrendszer minden motoros pergola számára elérhető.

A Somfy IO-Homecontrol segítségével vezérelheti a motoros pergolája és screen árnyékolóit. A vezeték nélküli rádiós kommunikációs technológiájának köszönhetően, gyerekjáték a pergola beállítása a távvezérlő egység, vagy alkalmazás segítségével. Az intelligens visszajelzési funkció azonnal kijelzi a pergola aktuális állapotát. Ideális megoldás lehet, ha távolról szeretné irányítani a rendszert. Az eszközök közötti kommunikáció titkosított, így rendkívül biztonságos!

Élénk megvilágításba helyezett pergola

Pergola világítás

A Lineo LED felülről erős fénnyel borítja be a pergola belső tereit. A LED-világítás beépíthető egy vagy több lamellába, szinte bármelyik típusú pergola tetőbe, legyen az Camargue, Algarve vagy Aero. Válassza a meleg fehér fényt (3000 K) a kellemesen hangulatos légkörért, vagy válassza a tiszta, funkcionális fehér fényt (5000 K). Ez utóbbi lehetőség ideális mindazok számára, akik éjjel kapcsolnák be a pergola világítását, hogy egy izgalmas könyvet elejétől a végéig elolvassanak.

Mivel a pergola Lineo LED világítása a lamellába van beépítve, rendkívül egyenletes fényeloszlásra számíthat. A kiváló minőségű LED-ek a lamellák teljes hosszában, megszakítás nélkül vannak elhelyezve. Ezenkívül bármikor a kívánt intenzitásra tompíthatja a fényerősséget, így ez a fajta világítás bármikor ideális megvilágítást kínál Önnek!

Szél, napfény, eső érzékelő

Szél, napfény, eső érzékelő

A szélérzékelő gondoskodik arról, hogy Fixscreen árnyékolója feltekeredjen, ha a szél elér egy bizonyos sebességet, így megvédve árnyékolóját váratlan széllökésektől. Az érzékelő viharos időjárás esetén automatikusan bezárja a pergola lamellás tetejét is, annak érdekében, hogy pergola védve legyen.

napfényérzékelő reagál a nap intenzitására, és az Ön igényei szerint állítja be a pergola árnyékolását. Ez a teraszárnyékoló alatti hőmérsékletet is igényei szerint szabályozhatja.

Az esőérzékelő automatikusan bezárja a pergola tetejét, ha záport észlel.

Ajánlatkérés

Érdekli a termék? Kérjen árajánlatot!

Kollégáink néhány munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot.