+3613651056 info@predex.hu
Renson Camargue pergola

Renson Amani pergola

Ahol a kényelem és a nyugalom találkozik, ott a tökéletes kültéri életélmény születik. A Renson Amani tökéletes hely a kikapcsolódásra, egész évben, természettel körülvéve.

Építészeti elegancia, amely szívből tervezett. Elegáns vonalak, lenyűgöző részletek és teljesen integrált opciók növelik az Amani vizuális harmóniáját. 

A Renson Amani végtelen lehetőségei zseniális tervezés és folyamatos fejlesztés eredménye. Szabadalmaztatott technológiánk soha nem látott testreszabást tesz lehetővé.

A Renson Amani az Ön személyre szabott építészeti remekműve. Kiválaszthatja az oszlopok elhelyezését, és stílusos napellenzőként hozzáadhatja a túlnyúlásokat. Játszon a formákkal, vonalakkal és szerkezetekkel. Merjen másképp gondolkodni. Végül is erre tervezték a kültéri teret.

Technikai adatok

Maximum méret: 7060 x 4000 mm vagy 6250 x 4500 mm
Oszlop méret 150 x 150 mm
Maximum magassága: 3500 mm
Oszlopok közti maximum távolság: 6200 mm

Kiegészítők

Bővíthető:

Szerkezetbe integrált Fixscreen
Üveg toló panel
Loggia toló panel
Linus fal
Linarte fal
Kültéri függöny

Konfort kiegészítők:

Lamellába integrált LED világítás
Tartóoszlopba integrált LED világítás
Gerendaprofilba intergált LED világítás
Gerendaprofilba telepített hősugárzó
Herendaprofilra telepítettt hangrendszer
Protecto
Üveglamella
Vízhatlan fali rögzítőprofil

Automatizáció:

IO / RTS motor – Az alapár tartalmazza, távirányítóval működtethető

Szél / eső / napfény érzékelő

Stílus kiegészítő:

Fa hatás

Kiegészítő extrák a Renson Amani pergolához

Előtető és Loggia panelek

Hangszórók és hősugárzók a pergolában

• Előtető és Loggia panelek helyezhetők a  szerkezet elé, a keret és az oszlopok közé pedig falburkolatot tehetünk

• A rejtett oszlopok létrehoznak egy elegáns megjelenést

Tartóoszlopok helyének változtatása

Praktikus távirányítás pergolához

• Az oszlopok fesztávolságban eltolhatók 

• Több további oszlop hozzáadása lehetséges

Előtető

Hangszórók és hősugárzók a pergolában

• Vizuális eleganciát ad a szerkezetnek

• Több árnyékot hoz létre

• Világítsa meg az előtetőt az opcionális LED vonal segítségével

Ikonikus LED 

Praktikus távirányítás pergolához

Adjon hangsúlyt a terasznak és  fedjük le egy LED-vonallal a tető körül

Előtető

Hangszórók és hősugárzók a pergolában

• Vizuális eleganciát ad a szerkezetnek

• Több árnyékot hoz létre

• Világítsa meg az előtetőt az opcionális LED vonal segítségével

Ikonikus LED 

Praktikus távirányítás pergolához

Adjon hangsúlyt a terasznak és  fedjük le egy LED-vonallal a tető körül

Hangszórók és hősugárzók a pergolában

Hangszórók és hősugárzók a pergolában

Szerelje fel a pergoláját üveg tolópanellel, és lépjen egy új dimenzióba a teraszával. A pergola üveg tolóajtójának köszönhetően késő estig élvezheti a teraszát. A fűtőelemek által termelt hőt is bent tartja. Az üveg tolófal védelmet nyújt a szél vagy a rovarok ellen, és nem vesz el kilátását a kertből. Mivel a pergolát teljesen el lehet zárni egy üveg tolófallal, ez alkalmas lehet a betörések megelőzésére. Zárral és 10 mm vastag edzett biztonsági üveggel van ellátva, amely nyugalmat ad Önnek és biztonságot a kinti bútorainak.

Kombinálhatjuk az üveg tolóajtót a Fixscreen árnyékolóval és hangulatos külső függönnyel, hogy stílusos és egységes összképet teremtsen. Ez az üveg tolófalú pergola extra védelmet nyújt az eső, a szél és a hideg ellen is!

Üveg tolóajtókat adhat a következő pergolákhoz: Camargue, Camargue Skye, Algarve és Algarve Canvas.

Praktikus távirányítás pergolához

Praktikus távirányítás pergolához

A Somfy RTS távirányító jól ismert a vezeték nélküli kommunikáció világában. Számos motoros pergolához, kocsibeállóhoz használható, például a Camargue, az Algarve, vagy a Lapure termékekhez. A Somfy TaHoma alkalmazás, lehetőséget nyújt, hogy pergoláját okostelefon vagy számítógép segítségével vezéreljen. A Renson applikáció ideális alkalmazás a pergola vezérlésére okostelefon, vagy tablet segítségével. A felhasználóbarát vezérlőrendszer minden motoros pergola számára elérhető.

A Somfy IO-Homecontrol segítségével vezérelheti a motoros pergolája és screen árnyékolóit. A vezeték nélküli rádiós kommunikációs technológiájának köszönhetően, gyerekjáték a pergola beállítása a távvezérlő egység, vagy alkalmazás segítségével. Az intelligens visszajelzési funkció azonnal kijelzi a pergola aktuális állapotát. Ideális megoldás lehet, ha távolról szeretné irányítani a rendszert. Az eszközök közötti kommunikáció titkosított, így rendkívül biztonságos!

Élénk megvilágításba helyezett pergola

Pergola világítás

A Lineo LED felülről erős fénnyel borítja be a pergola belső tereit. A LED-világítás beépíthető egy vagy több lamellába, szinte bármelyik típusú pergola tetőbe, legyen az Camargue, Algarve vagy Aero. Válassza a meleg fehér fényt (3000 K) a kellemesen hangulatos légkörért, vagy válassza a tiszta, funkcionális fehér fényt (5000 K). Ez utóbbi lehetőség ideális mindazok számára, akik éjjel kapcsolnák be a pergola világítását, hogy egy izgalmas könyvet elejétől a végéig elolvassanak.

Mivel a pergola Lineo LED világítása a lamellába van beépítve, rendkívül egyenletes fényeloszlásra számíthat. A kiváló minőségű LED-ek a lamellák teljes hosszában, megszakítás nélkül vannak elhelyezve. Ezenkívül bármikor a kívánt intenzitásra tompíthatja a fényerősséget, így ez a fajta világítás bármikor ideális megvilágítást kínál Önnek!

Szél, napfény, eső érzékelő

Szél, napfény, eső érzékelő

A szélérzékelő gondoskodik arról, hogy Fixscreen árnyékolója feltekeredjen, ha a szél elér egy bizonyos sebességet, így megvédve árnyékolóját váratlan széllökésektől. Az érzékelő viharos időjárás esetén automatikusan bezárja a pergola lamellás tetejét is, annak érdekében, hogy pergola védve legyen.

napfényérzékelő reagál a nap intenzitására, és az Ön igényei szerint állítja be a pergola árnyékolását. Ez a teraszárnyékoló alatti hőmérsékletet is igényei szerint szabályozhatja.

Az esőérzékelő automatikusan bezárja a pergola tetejét, ha záport észlel.

Tájkoztató árak
Ajánlatkérés

Érdekli a termék? Kérjen árajánlatot!

Kollégáink néhány munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot.