+3613651056 info@predex.hu

Zárd ki a hideget! – A bejárati ajtók szerepe a hőszigetelésben

Az energiaárak elszabadulásával még inkább felértékelődik a hőszigetelés szerepe. Senki sem szereti, ha a lakásából kiszökik a meleg a bejárati ajtó körül. Ha Te sem szeretnéd felesleges pazarolni az energiát, és annak ellenére is fázni az otthonodban, hogy folyamatosan megy a fűtés, akkor ez a cikk Neked szól!

A bejárati ajtó minősége

A bejárati ajtónak igen nagy szerep jut a hőszigetelésben. Elvégre a ház vagy lakás egyik legnagyobb (sőt, az esetek többségében a legnagyobb) nyílászárója, amely ha nem jó minőségű, akkor nem állja útját a levegőnek: a hideget beengedi, a meleget pedig kiengedi. 

Jelentősen javítják viszont a komfortérzetet azok az ajtók, amelyek megalkotásakor kellő figyelmet fordítottak a hőszigetelő képességre (a hőátbocsátás mértékére, a hőszigetelő üvegezésre). Hozzájárulnak a gazdaságosabb és hatékonyabb fűtéshez, így megteremtik a lehetőségét annak, hogy kellemes hőmérsékletű otthonodban zavartalanul pihenhesd ki a hétköznapok fáradalmait. 

Milyen funkciókat töltenek be a bejárati ajtók?

Egy bejárati ajtótól alapvetően 3+1 dolgot várunk el:

 1) kitűnő hőszigetelést;

 2) kiváló hangszigetelést;

 3) erős betörés elleni védelmet;

+1) és azt, hogy ezeket a funkciókat tartósan és megbízhatóan lássa el.

Igaz, ebben van egy kis csúsztatás, mert azt is hozzá kell tenni, hogy ezek mellett 

az impozáns megjelenés is különös fontossággal bír.

Elvégre a bejárati ajtó az első olyan eleme a háznak, ami a hozzánk érkező vendégek figyelmét igazán megragadhatja és árulkodhat a ház lakójának stílusáról.

Ám nem is olyan könnyű stílusos, megbízható védelmet nyújtó, strapabíró, minőségi anyagokból készült bejárati ajtót találni. Ha Te is éppen ezzel a kihívással állsz szemben, akkor jó helyen jársz, levesszük ezt a terhet a válladról! Neked elég csak tovább olvasnod!

Alumínium bejárati ajtók

Gyártópartnerünk a HEVESTHERM, a hazai ablak- és ajtógyártás egyik meghatározó szereplője – alumínium és műanyag bejárati ajtóik minden igényt kielégítenek. 

 A hőhídmentes kivitel jó minőségű hőszigetelési értéket biztosít, ami megfelel a közösségi ingatlanokkal szemben támasztott jogszabályi követelményeknek. 

Az alumínium rendkívül könnyű, mégis erős és merev anyag. E tulajdonságának köszönhetően rendkívül anyagtakarékosan formálható, így lehetővé teszi bonyolultabb nyílászáró szerkezetek kialakítását is.

A HEVESTHERM ajtóit kiváló hő- és hangszigetelés, valamint magasszintű betörésgátlás jellemzi. Ráadásul minimális a karbantartási költsége és szinte végtelen alkalommal újrahasznosítható. Nem véletlen, hogy kiváló tulajdonságai miatt az alumínium a legmodernebb nyílászárók egyik meghatározó alapanyagává válhatott.

Ha alumínium bejárati ajtóról van szó, kiváló választás a felsőkategóriás, robosztus, elegáns megjelenésű Hevestherm Star. A kívül rozsdamentes csőfogantyúval ellátott ajtó igazán előkelővé varázsolja a vendégfogadás első pillanatait is.

De nem mehetünk el szó nélkül az alsó középkategóriás, hagyományos kivitelezésű, kívül-belül rozsdamentes kilinccsel elláott Hevestherm Superial bejárati ajtó mellett sem. Ha a letisztultság híve vagy, meleg szívvel ajánljuk!

Textilárnyékoló
Fixscreen

Műanyag bejárati ajtók

Az utóbbi években felgyorsult technikai fejlődés nyomán a beltéri ajtó utólag is beépíthetővé vált. Eljött az idő, hogy belsőépítészeti elemként színében, anyagában és stílusában harmonizáljon a környezetével.

Műanyag bejárati ajtóink erősített műanyagbetéttel, valamint öt ponton záródó biztonsági zárbetéttel vannak ellátva. A változatos műanyag betétek az ajtókat a lakás díszévé teszik, melyhez hosszú élettartam, stabilitás, színtartósság és kitűnő biztonsági tulajdonságok társulnak.

Kiemelt forgalmazóként, szakértő kollégáink szívesen segítenek a bejárati ajtó kiválasztásában és a beépítést, karbantartást is ránk bízhatod – a hosszantartó magas minőség pedig garantált!

Keress minket további információért vagy kérj egyedi árajánlatot!

Néhány Predex Referencia

Tetőterasz – Budapest XIV.

Tetőterasz – Budapest XIV.

Referenciáink: NapellenzőkTetőterasz – Budapest XIV. Egy tetőterasz tökéletes kiegészítője a Markilux 970-es napellenző. Felső kategóriás napellenző, melynek egyedi megjelenését 3 stílusvilág biztosítja. Rendelhető kézi hajtással vagy motoros működtetéssel. Ez a...

Penthouse – Budapest XIV.

Penthouse – Budapest XIV.

Referenciáink: TeraszárnyékolókPenthouse – Budapest XIV. Penthouse lakás tetőteraszára építettünk be egy Renson Camargue terasz árnyékolót. 2,5x3 méter árnyékolás alatt élvezheti tulajdonosa Budapest csodálatos panorámáját. Oldalt Fixscreen árnyékolóval egészítettük...

Családi ház – Budapest IV.

Családi ház – Budapest IV.

Referenciáink: teraszárnyékolókCsaládi ház - Budapest IV. Élvezze a madárcsicsergős, napos reggeleket családjával a ház teraszán. Ha pedig árnyékra lesz szüksége a Renson Camargue teraszárnyékoló segítségével bármikor árnyékot varázsolhat a teraszára. Dolgozzon...

Tetőterasz – Budapest II.

Tetőterasz – Budapest II.

Referenciáink: teraszárnyékolók Tetőterasz - Budapest II. Egy csodálatos lakás tetőteraszát árénykoltuk a Renson Camargue teraszárnyékolóval. Kivitelezés időpontja: 2020 március Helyszín: Budapest II. kerület Kategória: Teraszárnyékolók Árajánlatkérés Kérjen...

Tetőterasz – Budapest II.

Tetőterasz – Budapest II.

Referenciáink: Teraszárnyékolók Családi ház - Budapest Budapesten egy második kerületi lakás tetőteraszán Renson Camargue három mezős szerkezettel építettünk terasz árnyékolót. A terasz árnyékoló prémium hősugárzóval biztosít jó időt az árnyékoló alatt a hideg...

Családi ház – Budapest XIV.

Családi ház – Budapest XIV.

Referenciáink: NyílászárókCsaládi ház - Budapest A szokás szerinti kiváló minőségben 2020-ban egy családi ház nyílászáróit és árnyékolását készítettük el. Prémium minőségű Hevestherm Deluxe-A85 műanyag ablakot építettünk be antracit színben. A letisztult formák, és a...