+3613651056 info@predex.hu

Divatos teraszok 2022-ben

Miért válassz divatos pergolát? A nyári forróságban mindig újra felmerül, hogyan lehetséges fénytől védett, árnyékos helyen a szabadban tölteni az időt. A teraszokat és erkélyeket nézve igen változatos megoldásokat látni, az igazán dizájnos kivitelezések pedig a szemet is gyönyörködtetik. Vizsgáljuk most meg a teraszok árnyékolásának egyik legstílusosabb megvalósítását: a pergolákat.

A külterek kihasználása

Az elmúlt években a világjárvány mindenkit arra kötelezett, hogy több időt töltsön az otthonában. Felértékelődött minden olyan praktikus megoldás, ami a komfortérzet növelését teszi lehetővé. Lassan minden visszazökken a rendes kerékvágásba, de ez nem jelenti azt, hogy le kell mondanod ezekről a kényelmet biztosító megoldásokról az otthonodban.

Az utóbbi időszakban igazán szerencsésnek érezhették magukat azok, akik házuk kertjéből, egy teraszról, vagy akár egy erkélyről dolgozhattak home office-ban, vagy kapcsolódhattak be egy online tanórára, egyetemi előadásra. Egyre inkább megbecsüljük az otthonunkhoz tartozó kültereket, használjuk őket a mindennapokban, hiszen plusz életteret, a friss levegőt és akár a közös programok helyszínét és emlékét is jelentik. Éppen ezért nem elhanyagolható, hogyan alakítjuk ki, hogyan árnyékoljuk ezeket a tereket. 

A Fixscreen textilárnyékolók
A Fixscreen textilárnyékolók

Használd okosan a teraszod!

A terasz kiemelt fontossággal bír. Napsütéses, meleg időben szívesen kiülünk reggelizni, ebédelni a teraszra; összejöveteleken hosszú órákat eltöltünk kint hideg, frissítő üdítőt szürcsölgetve, sőt sokan dolgozó-, pihenő- vagy főzősarkot is kialakítanak a rajta. Fontos, hogy a napsugaraktól védd magad itt is, és legyen elegendő árnyékos, erős fénytől védett terület.

Azon túl, hogy a funkcióját betölti egy teraszárnyékoló, az is fontos szempont, hogy kialakítása stílusos legyen. Egy elegáns, megbízható, minőségi pergola nem csak a napfénytől véd  – feldobja a ház összképét, trendivé varázsolja a külső tereket és a kerti partik résztvevőinek elismerését is kivívhatod vele.

Gondolj csak bele, milyen nagy kényelmet jelenthet, ha egy praktikus kiegészítőkkel felszerelt pergola védi a széltől, az esőtől és a napfénytől a teraszodat, és teszi stílusossá a házadat!

Textilárnyékoló
Fixscreen

Miért válassz pergolát?

A különböző pergolák változatos lehetőséget teremtenek arra, hogy igazán a stílusodnak megfelelő, házadhoz illő kivitelezést válassz!

A Renson Camargue pergola letisztult formavilága kitűnő választás, ha te is az egyszerű, de nagyszerű megoldásokat szereted. A tetejét képező többfunkciós alumínium lamellákat távirányító segítségével állíthatod be ideális szögbe, attól függően, hogy az esőtől akarod védeni a teraszt, élvezni szeretnéd a hűsítő fuvallatot, vagy szeretnél árnyékba húzódni a napsugarak elől. Ha szeretnéd néhány extrával is felturbózni a pergolát, akár LED világítással, hangszóróval vagy hősugárzóval is kiegészítheted, de érdemes szétnézni a többi választható komfort kiegészítő között is.

Renson Algarve pergolát válassz, ha a karcsú tartószerkezeteket kedveled! A Renson Algarve egy rendkívül sokoldalú pergola. Mivel önmagában vagy homlokzathoz rögzítve is telepíthető, és számos színkombinációban elérhető, könnyen otthonod stílusához szabhatod. Akár a kreatív megoldásokat keresed, akár a minimalista, funkcionális kivitelezést, nem kell visszafognod magad: kellemes hangulatú kültéri függönyöket, strapabíró, szélálló árnyékolókat vagy Crystal ablakokat is választhatsz a számos kiegészítő közül, hogy teraszod olyan legyen, amilyet megálmodtál.

A Renson pergola termékcsalád egy másik jeles képviselője a minden építészeti stílushoz illeszkedő Renson Algarve Canvas pergola, amelyet akár autóbeálló fedőnek is választhatsz. De ne feledkezzünk meg a Renson Lapure pergoláról sem, amely a minimalizmust kedvelők kedvence lehet. Érdemes böngészni a pergolák között, az egyszerre gyönyörű és funkcionális termékek nagyon fel tudják dobni a teraszt, az erkélyt vagy a kertet, és minden évszakban növelik a komfortérzetet. 

Nézz szét kínálatunkban, találd meg a hozzád illő árnyékolót és emeld új szintre otthonod!

Néhány Predex Referencia

Tetőterasz – Budapest XIV.

Tetőterasz – Budapest XIV.

Referenciáink: NapellenzőkTetőterasz – Budapest XIV. Egy tetőterasz tökéletes kiegészítője a Markilux 970-es napellenző. Felső kategóriás napellenző, melynek egyedi megjelenését 3 stílusvilág biztosítja. Rendelhető kézi hajtással vagy motoros működtetéssel. Ez a...

Penthouse – Budapest XIV.

Penthouse – Budapest XIV.

Referenciáink: TeraszárnyékolókPenthouse – Budapest XIV. Penthouse lakás tetőteraszára építettünk be egy Renson Camargue terasz árnyékolót. 2,5x3 méter árnyékolás alatt élvezheti tulajdonosa Budapest csodálatos panorámáját. Oldalt Fixscreen árnyékolóval egészítettük...

Családi ház – Budapest IV.

Családi ház – Budapest IV.

Referenciáink: teraszárnyékolókCsaládi ház - Budapest IV. Élvezze a madárcsicsergős, napos reggeleket családjával a ház teraszán. Ha pedig árnyékra lesz szüksége a Renson Camargue teraszárnyékoló segítségével bármikor árnyékot varázsolhat a teraszára. Dolgozzon...

Tetőterasz – Budapest II.

Tetőterasz – Budapest II.

Referenciáink: teraszárnyékolók Tetőterasz - Budapest II. Egy csodálatos lakás tetőteraszát árénykoltuk a Renson Camargue teraszárnyékolóval. Kivitelezés időpontja: 2020 március Helyszín: Budapest II. kerület Kategória: Teraszárnyékolók Árajánlatkérés Kérjen...

Tetőterasz – Budapest II.

Tetőterasz – Budapest II.

Referenciáink: Teraszárnyékolók Családi ház - Budapest Budapesten egy második kerületi lakás tetőteraszán Renson Camargue három mezős szerkezettel építettünk terasz árnyékolót. A terasz árnyékoló prémium hősugárzóval biztosít jó időt az árnyékoló alatt a hideg...

Családi ház – Budapest XIV.

Családi ház – Budapest XIV.

Referenciáink: NyílászárókCsaládi ház - Budapest A szokás szerinti kiváló minőségben 2020-ban egy családi ház nyílászáróit és árnyékolását készítettük el. Prémium minőségű Hevestherm Deluxe-A85 műanyag ablakot építettünk be antracit színben. A letisztult formák, és a...