+3613651056 info@predex.hu

A Markilux termékcsalád bővelkedik jobbnál jobb pergolákban, napellenzőkben, árnyékolókban. Ha Te is minőségi, praktikus és stílusos árnyékolástechnikai terméket keresel, akkor jó helyen jársz: itt biztosan megtalálod azt, amelyik illik majd az otthonodhoz!

Markilux pergolák

A mindennapi pörgés és rohanás után az otthonod jelenti azt a helyet, ahol végre megpihenhetsz. Itt ülhetsz le lazítani és relaxálni kicsit, itt csillapíthatod le csapongó gondolataidat. 

Ahhoz, hogy ez a feltöltődés és kikapcsolódás gondtalan és tökéletes legyen, olyan körülményeket kell teremtened otthonodban, amelyek maximálisan ezt a célt szolgálják. Meghitt és elegáns környezet: ez az, amit megérdemelsz, ez az, ami segíteni fog abban, hogy újult erővel vághass bele az újabb feladatokba egy kis pihenés után.

Ennek megteremtéséhez minőségi termékekre van szükséged, bel- és kültéren egyaránt. A kültér megfelelő kialakítása már csak azért is kiemelkedően fontos, mert minden évszak kihívásainak meg kell felelnie. 

Kezdjük a legegyszerűbb példával: a terasz árnyékolásával! Felejtsd el a felesleges aggódást, a terasz burkolatáról visszatükröződő napfény vakítását, a káros UV-sugarakat! A kényelem és az elégedettség marad csak, és persze a rokonok, barátok elismerő szavai, hogy milyen stílusos Markilux pergolák védik a teraszodat.

Markilux Markant pergola

Abban az esetben, ha szabálytalan alakú terasz vagy szabálytalan alakú terület árnyékolásáról van szó, akkor a Markilux Markant pergola tartóoszlopokon álló szerkezete a tökéletes választás (igény szerint fali csatlakozással is elérhető).

A Markilux Markant pergola külső bevonata porszórásos technológiával készült, ami kivételes időtállóságot biztosít. Az extrudált alumíniumból készült keret a rozsdamentességet is garantálja. A feszítéses rendszer pedig strapabíró tartósságot biztosít extrém körülmények között is.

A könyökkaros napellenzőkkel ideálisan árnyékolhat, akár nagy felületeteket is: egymezős egységet választva akár 300×600 cm-es, kétmezős egységet választva pedig akár 600×600 cm-es területet is védhetsz a napsugaraktól.

Markilux 110/210 pergola

Falra szerelt tok, két csinos, elegáns megjelenést biztosító oszlop, két kiváló működést garantáló vezetősín: ezek alkotják a Markilux 110/210 pergola megerősített szerkezetét. Segítségével akár 30 m²-es területet is árnyékolhatsz.

Semmi más, csak kellemes árnyék és ennek köszönhető élvezetes hűsölés. Mindez akár extrém körülmények között: a feszítéses rendszer biztosítja a tartósságot szélben, viharban is! 

Ne várj tovább: kattints ide, és nézd meg a többi részletet a Markilux 110/210 pergoláról!

Markilux Stretch pergola

A szemrevaló dizájn netovábbja a Markilux Stretch pergola

Az akár 700 cm széles és 700 cm kinyúlású szerkezet kifogástalan árnyékot biztosít. Sőt, több szerkezet is összekapcsolható, így rugalmasan alakíthatod aszerint, hogy mekkora az árnyékolni kívánt terület mérete.

Élvezd a kényelmet és az eleganciát a teraszodon!

Markilux napellenzők

A Markilux termékek évtizedek óta verhetetlenek a minőség és a tartósság terén. Megbízhatóság, időtállóság és lélegzetelállítóan gyönyörű kivitel: ez jellemzi a Markilux napellenzőket is.

Kínálatunkban széles méret- és színválasztékban találod meg a legstílusosabb, legesztétikusabb napellenzőket. Semmi sem áll annak az útjába, hogy házadhoz, teraszodhoz tökéletesen illeszkedő napellenzőt válassz! 

Se kényelem, se praktikusság, se esztétika szempontjából nem kell kompromisszumot kötnöd! Motoros, illetve kézi vezérlés mellett is dönthetsz, az automata szélérzékelőről nem is beszélve! És akkor az olyan kiegészítő tartozékokat még nem is említettük, mint a LED-világítás vagy mondjuk a fűtés.

Ha ki kellene egyet emelnünk a tökéletes árnyékot és pazar kényelmet biztosító napellenzők közül, akkor a 2023-ban a Red Dot Design díjat és a iF Product Design díjat is bezsebelő Markilux MX-4 napellenzőt emelnénk ki!

Az innovatív Markilux MX-4 napellenző avantgard dizájnja egészen magával ragadó. Nem csak esztétikus és funkcionális – világítási lehetőségeivel és kiegészítő fali lámpáival az esti órákban is lenyűgöző látványt nyújt, varázslatos atmoszférát teremtve. A színek egyszerűen és folyamatosan vezérelhetők, akár applikációkkal is, így színes, meleg vagy hideg világítási hangulatot is létrehozhatsz. Szinte láthatatlan, süllyesztett fali csatlakozása van, így harmonikusan illeszkedik az épülethez. 

Markilux külső árnyékolók

Lakások és irodák homlokzatának is mesésen új karaktert adnak a Markilux külső árnyékolók. Elegancia és praktikusság: kettő az egyben!

Az árnyékoló tokja lehet szögletes vagy kerek is, így gond nélkül illeszkedni tud az épület stílusához. A rozsdamentes anyag hosszútávú tartósságot biztosít. Nemesacél hajtókar teszi lehetővé az árnyékoló mozgatását, amelyek kívülről és belülről is elérhető, de természetesen motoros működtetéssel is rendelhető.

A Markilux ablakárnyékolók családjának legújabb tagjai a Markilux 776 tracfix és 876 tracfix külső árnyékolók, amelyek a méretre szabható kivitelnek köszönhetően bármilyen ablakon használhatók 600×600 cm-es méretig.

Tedd otthonod még elegánsabbá és kényelmesebbé a Markilux 776 és 876 tracfix tokozott függőleges árnyékolókkal. Élvezd a stílus és a funkcionalitás tökéletes összhangját!

Nézz szét a többi Markilux külső ablakárnyékoló között is: biztosan találsz köztük olyat, ami azonnal megdobogtatja a szívedet!

Markilux télikert árnyékolók

Végül essen szó a Markilux télikert árnyékolókról is!

Élvezd a tavaszi napsütést, még akkor is, ha esős vagy szeles az idő! Ülj a szabadban, élvezd a természet illatait, a kellemes árnyékot! A télikert árnyékolók megteremtik erre a lehetőséget!

Legyen szó akár 

egész biztos, hogy elégedett leszel azzal a fényes, de a Nap káros sugaraitól és az időjárás többi viszontagságaitól mégis védett térrel, amit ezek az árnyékolók megteremtenek.

Ha Markilux termékeket keresel, nálunk megtalálod! Nézz szét termékeink között, és dobd fel az otthonod olyan árnyékolókkal, amelyek nem csak praktikusak, de hihetetlenül elegánsak is!